Collega commerciële binnendienst (vacature reeds vervuld)

32 – 38 uur per week - MOORDRECHT (GOUDA)

Zorg jij ervoor dat heel werkend Nederland kan gaan genieten van vers fruit op het werk?

Samen met je collega’s op de afdeling klantenservice bied je de beste service en streef je ernaar om van iedere klant een fan te maken. Als commercieel medewerker binnendienst focus je je vooral op het in behandeling nemen van online aanvragen. Zorg jij voor een onweerstaanbaar aanbod en haal jij hiermee onze nieuwe klanten binnen? Als dit jou lukt dan zorg je ervoor dat alle informatie van de nieuwe klant op de juiste manier in het systeem terecht komt en help je de accountmanagers bij het inplannen van afspraken en invoeren van nieuwe klanten. Als commercieel binnendienst medewerker ben je ondersteunend aan de Manager Klantenservice.

Wie ben jij?

Jij hebt al enige ervaring opgedaan in de sales, hebt een commerciële mindset en je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen. Scoren, targets behalen en deals closen; hier gaat jouw hart sneller van kloppen! Jij hebt totaal geen angst om de telefoon op te pakken omdat jij communicatief sterk en zelfverzekerd bent. Naast dat we een positieve en enthousiaste werkmentaliteit van je verwachten, herken je je ook in het volgende:

  • Je bent klantvriendelijk, servicegericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring met MS Office pakketten en ERP/CRM pakketten
  • Je bent zelfstandig en hebt een proactieve werkhouding
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

De functie

Als onze nieuwe collega commercieel binnendienst ben je verantwoordelijk voor:

  • Het nabellen van online aanvragen
  • Opmaken en versturen van offertes
  • Het invoeren van nieuwe klanten
  • Het bieden van een goede service en duidelijkheid aan klanten
  • Het administratief ondersteunen van de accountmanagers

Wat kun je van FRUIT OP JE WERK verwachten?

Het salaris voor de werkzaamheden op de klantenservice is CAO conform (functiegroep D). Er is een provisie- en bonusregeling. Daarnaast bieden wij ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Wat bij ons vooropstaat is dat we de werkplek samen gezonder én leuker maken! Zowel met elkaar op de werkvloer, als bij onze klanten. Dit doen we door een transparante, positieve en directe communicatie. Daarnaast organiseren we ook regelmatig toffe bedrijfsuitjes!

Ben jij onze enthousiaste nieuwe collega, die ons helpt om iedere werkplek gezonder en leuker te maken? Solliciteer dan direct via onderstaande knop. We zien je CV en motivatie graag tegemoet!