Fruitleveringen hervatten?

Start fruit op je werk weer veilig en verantwoord op!
Gezondheid is belangrijker dan ooit en met het aanbieden van vers fruit kunnen jullie deze belangrijke boodschap continu over blijven brengen. Wij zijn volledig ingericht op de 1,5 meter maatregelen en zijn te herkennen aan de wij houden 10 bananen afstand hesjes die we dragen. Wanneer jullie onze toffe peren nog even niet over de vloer willen hebben, dan spreken we een centrale plek af waar wij het fruit plaatsen. Stuur ons een e-mail en wij nemen persoonlijk contact met je op om de opstart van de veilige leveringen door te spreken. 
 
Is jullie bezetting op de werkvloer nog beperkt?
Zijn jullie medewerkers nog maar gedeeltelijk aanwezig? Ook als de bezetting nog beperkt is kunnen wij de aanwezige medewerkers veilig en verantwoord voorzien van vers fruit op het werk. Doe juist nu iets om je medewerkers te motiveren en laat zien dat zij worden gewaardeerd! Wijzigingen in de hoeveelheid van het fruit kun je altijd tot 48 uur van tevoren doorgeven. Dus ook als de bezetting constant wijzigt, dan passen wij de hoeveelheid altijd zo snel mogelijk voor jullie aan. Stuur ons een e-mail en wij nemen persoonlijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Gezondheid boven alles!

Werken jullie oogappeltjes thuis?
Werken jullie in deze periode voornamelijk vanuit huis? Ook hier kun je je medewerkers blijven voorzien van het fruit dat ze gewend zijn. Bestel een heerlijke fruitbox met gemengd en gevarieerd fruit voor jullie gewaardeerde thuiswerkhelden! Voeg als werkgever een mooie boodschap toe en voorzie je medewerkers thuis van de broodnodige vitaminen. Meer informatie over fruit voor jullie thuiswerkhelden? Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met je op!

Contact

FRUIT OP JE WERK | Moordrecht | Zwolle | Best
 
t.   0182 600 110
e.  klantenservice@fruitopjewerk.nl
i.   www.fruitopjewerk.nl
a.  Zuidbaan 527, 2841 MD Moordrecht