Fruitleveringen hervatten?

Start fruit op je werk weer veilig en verantwoord op!
Bij onze klanten zien wij de vraag naar fruit op je werk weer hard toenemen. Gezondheid is belangrijker dan ooit en met het aanbieden van vers fruit kunnen jullie deze belangrijke boodschap continu over blijven brengen. Stuur ons een e-mail en wij nemen persoonlijk contact met je op om de opstart van de veilige leveringen door te spreken. 
 
Hoe en wanneer verzorgen wij jullie fruit op je werk?
Wij bezorgern het verse fruit weer op de reguliere dagen, voor het grootste deel van onze klanten is dit op maandag en/of woensdag. Is de bezetting nog beperkt? Gelden er strenge hygiëneregels op de werkplek? Of wil je juist nu iets doen om je medewerkers te motiveren en te laten zien dat zij worden gewaardeerd? Wij hebben altijd een passende oplossing! Ook als je een aanpassing wilt doen in de hoeveelheid fruit of in de wijze van bezorging: Stuur ons een mailtje of geef ons een belletje! Dan zoeken we samen naar de beste manier! 

Gezondheid boven alles!

Wat moet je doen als je nog geen fruit op je werk wilt ontvangen?
Niets! Zonder tegenbericht zijn alle fruitleveringen na woensdag 18 maart kosteloos geannuleerd tot nader order. De fruitleveringen blijven kosteloos geannuleerd tot jullie zelf aangeven dat het verse fruit op jullie werk weer hard nodig is.