Onze werkwijze in deze periode

Wij zijn volledig ingericht op de 1,5 meter maatregelen! Jullie kunnen onze toffe peren dan ook herkennen aan de 'wij houden 10 bananen afstand' - hesjes die zij dragen. Deze hesjes zullen wij zowel in onze Fruitfabriek als onderweg en bij onze klanten dragen. Al onze collega’s hebben een training gehad zodat wij de 1,5 meter werkwijze met elkaar kunnen waarborgen en de regels van het RIVM te allen tijde aanhouden. Ook zullen de richtlijnen van onze klanten strikt opgevolgd worden.

Investeer in de gezondheid van jullie oogappeltjes!
Na woensdag 18 maart hebben wij alle fruitleveringen kosteloos geannuleerd. Een groot deel van onze klanten kiest ervoor om juist nu te investeren in de gezondheid van haar medewerkers en de leveringen (gedeeltelijk) te hervatten. Laat ook jullie medewerkers zien dat hun gezondheid belangrijker is dan ooit door FRUIT OP JE WERK te (her)starten! Stuur ons een e-mail en wij nemen persoonlijk contact met je op om de opstart van de veilige leveringen door te spreken. 
 
Twijfelen jullie nog? 
Is de bezetting nog beperkt? Gelden er strenge hygiëneregels op de werkplek? Of wil je een aanpassing doen in de hoeveelheid fruit of in de wijze van bezorging? Wij hebben altijd een passende oplossing! Stuur ons direct een e-mail! Wij helpen je graag!

Wat moet je doen als je nog even geen fruit op je werk wilt ontvangen?
Niets! De fruitleveringen blijven kosteloos geannuleerd tot jullie zelf aangeven dat het verse fruit op jullie werk weer hard nodig is.

Wij houden 10 bananen afstand!

Tips om veilig fruit op je werk te consumeren

Wij doen er alles aan om de risico’s te beperken, maar ook op de werkvloer is het belangrijk dat iedereen zich aan de maatregelen houdt. Onze tips om veilig fruit te consumeren:

  • Houd bij onze displays of fruitschalen ook minimaal 10 bananen afstand van collega's.
  • Was je handen voordat je een stukje fruit pakt.
  • Pak alleen het fruit dat je zelf consumeert en was het fruit voor consumptie.
  • Zakjes met kleine fruit- of groente soorten leveren wij op dit moment nog even niet.