Onze fruitleveringen rond de feestdagen!

De feestdagen in 2024!
Om te zorgen dat iedereen ook rondom de feestdagen voorzien wordt van vers fruit passen wij onze leverdagen in die weken aan. Zijn jullie gesloten op een dag dat wij bij jullie langskomen? Laat het ons weten en dan zorgen wij ervoor dat de levering geannuleerd wordt. Breng ons alsjeblieft ook op de hoogte als je in deze weken minder fruit wenst te ontvangen. Dan passen wij dit meteen voor jullie aan! Je kunt ons een mailtje sturen naar 
klantenservice@fruitopjewerk.nl. 

Pasen (week 14)

Op maandag 1 april wordt er niet bezorgd, waardoor sommige fruitleveringen een dag opschuiven. Bekijk hier op welke dag wij jullie deze week blij komen maken met vers fruit:

- De maandagleveringen verplaatsen eenmalig naar de dinsdag (2 april)
- De dinsdagleveringen verplaatsen eenmalig naar de woensdag (3 april)
- De woensdagleveringen verplaatsen eenmalig naar de donderdag (4 april)
- De donderdagleveringen worden op de donderdag bezorgd (4 april)
- De vrijdagleveringen worden op de vrijdag bezorgd (5 april)

Hemelvaartsdag (week 19)

De donderdagleveringen van 9 mei vervallen en worden niet geleverd, wel kunnen de leveringen op verzoek verplaatst worden naar woensdag (8 mei) of vrijdag (10 mei)

Pinksteren (week 21)

Op maandag 20 mei wordt er niet bezorgd, waardoor sommige fruitleveringen een dag opschuiven. Bekijk hier op welke dag wij jullie deze week blij komen maken met vers fruit:

- De maandagleveringen verplaatsen eenmalig naar de dinsdag (21 mei)
- De dinsdagleveringen verplaatsen eenmalig naar de woensdag (22 mei)
- De woensdagleveringen verplaatsen eenmalig naar de donderdag (23 mei)
- De donderdagleveringen worden op de donderdag bezorgd (23 mei)
- De vrijdagleveringen worden op de vrijdag bezorgd (24 mei)

Kerst en oud en nieuw (week 52)

Vanwege 1e en 2e Kerstdag zullen wij op woensdag 25 en donderdag 26 december geen fruit uitleveren. Ook hier geldt, mochten jullie dit fruit op een andere dag willen ontvangen of zijn jullie de hele week gesloten, geef het alsjeblieft op tijd bij ons aan.

Nieuwjaarsdag valt op woensdag, waardoor er geen fruitleveringen zullen zijn op woensdag 1 januari. Mochten jullie de fruitbox op een andere dag willen ontvangen, geef dit gerust bij ons aan.

Zijn jullie gesloten op een dag dat wij bij jullie langskomen? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar klantenservice@fruitopjewerk.nl. Dan zorgen wij ervoor dat de leveringen geannuleerd worden. Wanneer wij helaas toch voor een dichte deur komen te staan zullen wij het fruit in rekening brengen en na onze routes afleveren bij de Voedselbank om verspilling te voorkomen.