Inhoud fruitbox

Week 23

Appels Jonagold Nederland
Appels Idared Nederland
Appels Golden Nederland
Bananen Cavendish Colombia
Sinaasappels Valencia Egypte
Mandarijnen Clementine Zuid-Afrika
Kiwi Hayward Chili
Snackkomkommers Mini Spanje

 

De bovenstaande inhoud geldt alleen voor de standaard fruitboxen. Op zoek naar de inhoud van een andere categorie fruitbox? Bekijk het hier!

Meld je aan!
Wil jij wekelijks de inhoud van jouw fruitbox ontvangen? Schrijf je HIER in voor de nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent! 
 

Lente!

De lente is officieel begonnen! Het seizoen van de prachtige beelden bij onze telers, het seizoen van de fruitbomen die in bloei staan en het seizoen van het welbekende verhaal van de bloemetjes en de bijtjes. Samen met onze telers laten wij jullie graag meer zien over hoe het fruit ontstaat dat uiteindelijk op jullie werkplek ligt! Houd daarom onze nieuwsbrief en socials goed in de gaten! 

Ik ben
teler van
maaswaal

Ik ben de appel en peren teler van FRUIT OP JE WERK. Graag laat ik je meer zien over hoe het proces van bloem tot appel precies verloopt. Tijdens het oogsten komen wij voor verschillende uitdagingen en verrassingen te staan. Benieuwd hoe dit hele proces verloopt?

Fruitsoort in de
spotlight

Sinaasappels: échte vitamine bommetjes!
Terwijl ze niet in ons klimaat groeien, kunnen sinaasappels natuurlijk niet ontbreken in onze fruitboxen. Sinaasappels worden wereldwijd geteeld, in zones tot 40 graden aan weerskanten van de evenaar. Oorspronkelijk komt de sinaasappel uit China. Er wordt gezegd dat ze daar hun naam ook aan te danken hebben: met een beetje fantasie lijkt China’s appel namelijk op sinaasappel.

De Navel-Late sinaasappel is een handsinaasappel die oranjerood van kleur is en zeer zoet van smaak. Sinaasappels staan erom bekend dat ze veel vitamine C bevatten. Om precies te zijn zitten er in deze sinaasappels 50mg vitamine C per 100g sinaasappel. Hiernaast bevatten ze vitamine B en mineralen.

47
12g
0 mg
Gegevens per 100 gram