Inhoud fruitbox

Week 39

Appels Elstar
(Nieuwe oogst!)
Nederland
Appels  Red Prince
(Nieuwe oogst!)
Nederland
Peren Conference
(Nieuwe oogst!)
Nederland
Mandarijnen Nadarcott Zuid-Afrika
Mineola's Mineola Zuid-Afrika
Bananen Cavendish Colombia
Pruimen Leatitia Spanje
Tomaatjes Angelle Marokko


NIEUW!
De bovenstaande inhoud geldt alleen voor de standaard fruitboxen. Op zoek naar de inhoud van een andere categorie fruitbox? Bekijk het hier!

In tijden van Corona..

Qua beschikbaarheid van het fruit en binnen de transport lopen wij tegen verschillende uitdagingen aan. Maar dit weerhoudt ons er niet van om jullie juist in deze periode te voorzien van vers fruit. Wij zijn volledig ingericht op de 1,5 meter maatregelen! Jullie kunnen onze toffe peren dan ook herkennen aan de 'wij houden 10 bananen afstand' - hesjes die zij dragen. 

Ik ben
teler van
maaswaal

Ik ben de appel en peren teler van FRUIT OP JE WERK. Graag laat ik je meer zien over hoe het proces van bloem tot appel precies verloopt. Tijdens het oogsten komen wij voor verschillende uitdagingen en verassingen te staan. Benieuwd hoe dit hele proces verloopt?

Fruitsoort in de
spotlight

Sinaasappels: échte vitamine bommetjes!
Terwijl ze niet in ons klimaat groeien, kunnen sinaasappels natuurlijk niet ontbreken in onze fruitboxen. Sinaasappels worden wereldwijd geteeld, in zones tot 40 graden aan weerskanten van de evenaar. Oorspronkelijk komt de sinaasappel uit China. Er wordt gezegd dat ze daar hun naam ook aan te danken hebben: met een beetje fantasie lijkt China’s appel namelijk op sinaasappel.

De Navel-Late sinaasappel is een handsinaasappel die oranjerood van kleur is en zeer zoet van smaak. Sinaasappels staan erom bekend dat ze veel vitamine C bevatten. Om precies te zijn zitten er in deze sinaasappels 50mg vitamine C per 100g sinaasappel. Hiernaast bevatten ze vitamine B en mineralen.

47
12g
0 mg
Gegevens per 100 gram