Bedrijfsfruit

Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelig instrument om mensen te stimuleren om bewuster te leven. Wil jij bedrijfsfruit op de werkvloer introduceren? Ontdek de vele mogelijkheden van FRUIT OP JE WERK, specialist in bedrijfsfruit. Al meer dan tien jaar lang leveren wij verse en gevarieerde fruitboxen aan grote én kleine bedrijven en ondernemingen in Nederland. Lees gauw verder en ontdek onze mogelijkheden!

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Maak kennis met FRUIT OP JE WERK

FRUIT OP JE WERK is ruim tien jaar geleden gestart met het bezorgen van fruitboxen op het werk en het bieden van een gezonde beleving. Wekelijks leveren wij vers fruit aan tal van organisaties en ondernemingen in Nederland, waaronder aan zakelijke dienstverleners, gemeenten, zorginstellingen, winkels en meer. Veel meer. Zo bevoorraden wij ook veel onderwijsinstellingen voor het lekkerste schoolfruit.

Het fruit in onze fruitboxen is hoofdzakelijk afkomstig van regionale telers die duurzaamheid en biologisch fruit hoog in het vaandel hebben staan. Zo draag je niet alleen bij aan een gezonde werkplek, maar heb je ook oog voor duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Professionele bezorging van bedrijfsfruit

Het bedrijfsfruit van FRUIT OP JE WERK wordt op professionele wijze bezorgd. We hebben een eigen bezorgdienst met ervaren bezorgmedewerkers. Zij zetten de fruitboxen niet zomaar bij de receptie van je bedrijf neer, maar de brengen het naar de plek waar je het fruit presenteert. De bezorgers controleren de consumptie van de voorgaande week en plaatsen de nieuwe fruitkist. De bezorging van het fruit is gratis. En helemaal prettig: wil je de samenstelling of de hoeveelheid van het fruit (tijdelijk) aanpassen, dan kan je dit tot 48 uur voor levering aan ons doorgeven. Zo zorgen we dat onze bezorgers met de gewenste fruitbox voor jouw deur staan.

Ontvang een voorstel voor bedrijfsfruit

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en wil je ook bedrijfsfruit op jouw werkplek? Neem dan vandaag nog contact op met FRUIT OP JE WERK! Wij leveren in heel Nederland, waaronder in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden en nodigen je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarin jouw wensen en doelstellingen worden besproken. Dit kan bij ons op kantoor, maar uiteraard kunnen we ook een bezoek brengen aan jouw organisatie. Aan de hand van het kennismakingsgesprek maken we een voorstel op maat en kan snel daarna het genieten beginnen! Wil je vooraf liever een gratis proefbox ontvangen, zodat je weet hoe FRUIT OP JE WERK te werk gaat? Vraag ‘m gratis aan en ervaar het zelf!

Unieke presentatie

We vinden het erg belangrijk om te weten waarom je fruit op het werk overweegt en welke doelen je wilt bereiken. Hier stemmen we onze presentatie en communicatie naar jullie medewerkers volledig op af. Natuurlijk volledig in lijn met jullie eigen huisstijl! 

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?