Fruit op het werk

Wil je fruit op het werk laten bezorgen? Maak kennis met FRUIT OP JE WERK! Wij zijn ervaren in het aanbieden en bezorgen van verse en gevarieerde fruitboxen. Wij leveren deze fruitboxen al meer dan tien jaar aan grote en kleine organisaties in Nederland, zoals zakelijke dienstverleners, gemeenten, zorginstellingen, scholen, winkels en meer. Veel meer! FRUIT OP JE WERK inschakelen? Wij leveren aan klanten in heel Nederland, waaronder Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontdek FRUIT OP JE WERK

Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelig instrument om mensen te stimuleren om bewuster te leven. Om een bijdrage te leveren aan gezonde werkplekken en gemotiveerd personeel, is FRUIT OP JE WERK opgericht. Wekelijks voorzien wij honderden zakelijke klanten van vers fruit. Wij beschikken over drie vestigingen in Nederland, namelijk in Moordrecht, Best en Zwolle. Door deze spreiding van vestigingen zitten we altijd bij jou in de buurt!

Fruit van kwaliteitstelers

De inhoud van de fruitboxen van ons fruitabonnement varieert van week tot week. Zo tref je uiteenlopende fruitsoorten en vruchten in de box aan, zoals seizoensgebonden fruit, tropisch fruit en minder bekend fruit. Wil je weten wat er komende week in de fruitbox zit, dan kan je de inhoud op onze website raadplegen. Wist je bovendien dat het fruit van FRUIT OP JE WERK hoofdzakelijk afkomstig is van regionale telers die duurzaamheid en biologisch fruit hoog in het vaandel hebben staan? Wij hebben onze telers zorgvuldig geselecteerd op basis van passie, ambacht en kwaliteit. Zo voldoen de telers met wie wij werken aan de Global-Gap richtlijnen. Deze telers dienen zich te houden aan wettelijke eisen wat er onder andere voor zorgt dat bemesting en het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen worden geregistreerd.

Vraag een proefbox aan

Wil je ook fruit op het werk laten bezorgen, zodat jouw medewerkers en collega’s meer fruit eten en gezonder en bewuster leven? Neem vandaag nog contact op met de adviseurs van FRUIT OP JE WERK! Zij vertellen je meer en nodigen je indien gewenst uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. In dit gesprek worden de mogelijkheden voor jouw organisatie besproken, waarna je een voorstel op maat ontvangt. Wil je liever vooraf een proefbox aanvragen? Dat kan! Ontvang onze proefbox en ontdek wat fruit op het werk betekent!

Unieke presentatie

We vinden het erg belangrijk om te weten waarom je fruit op het werk overweegt en welke doelen je wilt bereiken. Hier stemmen we onze presentatie en communicatie naar jullie medewerkers volledig op af. Natuurlijk volledig in lijn met jullie eigen huisstijl! 

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?