Fruit voor kleine en grote bedrijven

Het eten van fruit is gezond. Volgens het Voedingscentrum – het onafhankelijke adviesorgaan van de overheid – moeten volwassenen dagelijks twee porties fruit per dag eten. Toch haalt lang niet iedereen deze dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Wil je jouw medewerkers stimuleren om gezond te leven en voldoende fruit te eten, zorg dan voor werkfruit. FRUIT OP JE WERK levert verse en gevarieerde fruitboxen aan kleine én grote Nederlandse bedrijven. Lees hier meer over de mogelijkheden en raak overtuigd.

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Unieke presentatie

We vinden het erg belangrijk om te weten waarom je fruit op het werk overweegt en welke doelen je wilt bereiken. Hier stemmen we onze presentatie en communicatie naar jullie medewerkers volledig op af. Natuurlijk volledig in lijn met jullie eigen huisstijl! 

Werkfruit van FRUIT OP JE WERK

Ben je op zoek naar een aanbieder van werkfruit, dan zit je juist bij FRUIT OP JE WERK. Al meer dan tien jaar lang leveren wij verse en gevarieerde fruitboxen aan tal van Nederlandse ondernemingen, zoals zakelijke dienstverleners, gemeenten, zorginstellingen, scholen, winkels en meer. Veel meer. Wij leveren in heel Nederland, waaronder in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda. Het fruit wordt gratis bezorgd door onze professionele bezorgdienst met eigen bezorgers. De bezorgmedewerkers zetten het fruit weg op de gewenste afdeling of in de kantine, zodat medewerkers het eenvoudig kunnen pakken. Ook staan de fruitboxen bij recepties, ontvangstbalies, wachtkamers en vergaderruimtes, zodat het fruit beschikbaar is voor bezoekers en klanten.

Presentatie van het werkfruit

Het fruit van FRUIT OP JE WERK is afkomstig van lokale telers die biologisch en duurzaam te werk gaan. De inhoud van de box is iedere week verschillend. Dit zorgt niet alleen voor de nodige variatie, maar zo leren je medewerkers ook steeds nieuwe soorten fruit kennen. Het fruit wordt bovendien op professionele wijze gepresenteerd. Voor de presentatie van het fruit werken we met verschillende presentatiemogelijkheden, zoals RVS-schalen, vloerdisplays en tafeldisplays. Dit zorgt voor een aantrekkelijke en in-het-oog-springende presentatie, zodat medewerkers, klanten en bezoekers eerder geneigd zijn het fruit te pakken.

Persoonlijk kennismakingsgesprek met FRUIT OP JE WERK

Is je interesse gewekt en wil je ook werkfruit op de werkplek? Schroom niet en neem vandaag nog contact op met FRUIT OP JE WERK. Onze adviseurs staan je graag te woord en vertellen je meer over de mogelijkheden van fruit op je werk, zowel voor kleine als grote organisaties. Indien gewenst plannen zij een persoonlijk kennismakingsgesprek met je in, waarin de mogelijkheden van werkfruit worden besproken. Vervolgens maakt de adviseur een vrijblijvende kostenopgave op maat, zodat je weet wat fruit op het werk gaat kosten. Wil je eerst liever proberen of werkfruit voor jouw organisatie geschikt is, dan kan je altijd een gratis proefbox bij ons aanvragen!

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?