Topkwaliteit fruitkist met het lekkerste fruit? Dan kies je voor een fruitkist van FRUIT OP JE WERK!

FRUIT OP JE WERK biedt fruitkisten voor bedrijven. Door fruit aan te bieden op de werkplek stimuleer je de werknemers om meer fruit te eten en zo aan hun dagelijks aanbevolen fruitinname te komen. Wij leveren fruitkisten vol vers en gevarieerd fruit aan zakelijk dienstverleners, gemeenten, zorginstellingen, scholen, winkels en meer. 

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom kiezen klanten voor ons om hun fruitkisten te bestellen?

Het stimuleren van de werknemers om meer fruit te eten en zo aan hun dagelijkse fruitinname te komen is de grootste reden voor bedrijven om te kiezen voor de fruitkisten van FRUIT OP JE WERK. Door jouw medewerkers van voldoende fruit te voorzien zal hun gezondheid bevorderd worden en zal het ziekteverzuim omlaag gaan. Maak daarom kennis met de fruitkisten vol vers en gevarieerd fruit van FRUIT OP JE WERK.

Hoe ziet het verkoopproces van onze fruitkistjes eruit?

Het bestellen van een fruitkist voor op kantoor is in slechts een paar stappen geregeld. Je neemt contact met ons op om te bepalen welke fruitkist je wil bestellen. Wij komen met een voorstel op maat, gebaseerd op de omvang en de kenmerken van jouw organisatie. Samen kijken we naar de manieren waarop we de fruitkisten op kantoor presenteren. Het is natuurlijk van belang dat alle medewerkers op de hoogte zijn van de aanwezigheid van de fruitkisten. Er zijn verschillende manieren waarop we het fruit kunnen presenteren. Dit doen we door bijvoorbeeld gebruik te maken van fruitboxen of RVS-schalen en ook een spetterende kick-off actie behoort tot de mogelijkheden. Tot slot zorgt FRUIT OP JE WERK voor gratis bezorging van de fruitkisten bij jou op kantoor. Wij presenteren de fruitkisten op de afgesproken manier en controleren ook de consumptie van de afgelopen week, zodat we hier op kunnen inspelen in de volgende bezorging.

Wat krijg je allemaal wanneer je bij ons een gezonde fruit kist bestelt?

Wanneer je kiest voor de fruitkisten van FRUIT OP JE WERK wordt jouw bedrijf wekelijks voorzien van vers, kwalitatief én duurzaam geteeld fruit. Onze fruitkisten bevatten altijd zeven of acht fruitsoorten en de samenstelling hiervan varieert wekelijks. Jouw medewerkers worden op deze manier iedere week verrast door de inhoud van de fruitkisten en zo houden we het spannend. Op onze website kan je inzien welke fruitsoorten er per week in de fruitkist zitten. Niet alleen vinden wij het belangrijk om jouw bedrijf te voorzien van de lekkerste fruitsoorten, ook kan je bij ons rekenen op persoonlijke aandacht en service. Wij bezorgen de fruitkisten gratis en presenteren het op de afgesproken plek.

Voor wie is het bezorgen van een fruitkist mogelijk?

Voor heel veel mensen! Een groot deel van de Nederlanders eet onvoldoende fruit en komt daardoor niet aan de aanbevolen hoeveelheid fruit. Een fruitkist voor op kantoor is daardoor een fijne uitkomst. Het geeft een positief gevoel om meer fruit te eten, het is gezond en het is een laagdrempelig instrument om de werknemers te stimuleren om bewuster te leven. Al meer dan tien jaar bezorgen wij fruitkisten bij bedrijven door heel Nederland. Zo leveren wij onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Groningen en Gouda.

Wil jij ook een grote of kleine fruitkist bestellen voor jouw werkplek?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een fruitkist vol vers fruit voor jouw kantoor? Neem dan contact op met de adviseurs van FRUIT OP JE WERK! Zij vertellen jou alles over de mogelijkheden rondom het bezorgen van fruitkisten op het werk. In een vrijblijvend adviesgesprek kijken we samen met jou naar de wensen en eisen. Aan de hand hiervan stellen wij een prijsopgave op maat op, die precies laat zien hoeveel het jouw bedrijf kost om voorzien te worden van fruitkisten op het werk. Sluit dit aan bij wat jij wil? Dan bezorgen wij de fruitkisten volledig gratis bij jou op kantoor! Wil je het liever eerst testen? Dan kan je een gratis proefbox aanvragen, zodat je weet hoe FRUIT OP JE WERK te werk gaat.

Unieke presentatie

We vinden het erg belangrijk om te weten waarom je fruit op het werk overweegt en welke doelen je wilt bereiken. Hier stemmen we onze presentatie en communicatie naar jullie medewerkers volledig op af. Natuurlijk volledig in lijn met jullie eigen huisstijl! 

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?