Werkfruit

Wil je fruit op het werk laten bezorgen? Maak kennis met FRUIT OP JE WERK! Wij zijn ervaren in het aanbieden en bezorgen van verse en gevarieerde fruitboxen. Wij leveren deze fruitboxen al meer dan tien jaar aan grote en kleine organisaties en scholen in Nederland, zoals zakelijke dienstverleners, gemeenten, zorginstellingen, scholen, winkels en meer. Veel meer!

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Maak kennis met FRUIT OP JE WERK

FRUIT OP JE WERK is ruim tien jaar geleden gestart met het bezorgen van fruitboxen op het werk en het bieden van een gezonde beleving. Ons motto hierin is ‘Samen maken we de werkplek gezonder en leuker!’ Door werkplekken te voorzien van vers fruit, helpen we jou om jouw medewerkers, klanten en bezoekers gezonder én bewuster te laten leven. FRUIT OP JE WERK heeft drie locaties in Nederland, namelijk in Moordrecht, Best en Zwolle. Dankzij de spreiding van onze vestigingen zitten we altijd bij jou in de buurt. Wel zo handig!

Presentatie van werkfruit

Bij FRUIT OP JE WERK hebben we veel oog voor de presentatie van het fruit in jouw bedrijf. We kunnen het fruit presenteren in RVS-schalen, maar ook in vloerdisplays (enkel en dubbel), tafeldisplays of opvallende fruitkisten. Dit zorgt voor een aantrekkelijke en in-het-oog-springende presentatie, zodat medewerkers, klanten en bezoekers het fruit eerder zullen pakken. Bij de presentatie van het fruit is het zelfs mogelijk om gebruik te maken van promotiemateriaal in de huisstijl van jouw bedrijf. En wil je dat we meedenken over de introductie van het werkfruit, dan kunnen we samen brainstomen over bijzondere kick-off acties die de aandacht trekken (en niet meer loslaten!).

Werkfruit bestellen? Ontvang een voorstel op maat

Ben je enthousiast geworden en wil je ook werkfruit op jouw werkplek? Wij leveren aan klanten in heel Nederland, waaronder in de volgende plaatsen:

Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met onze adviseurs! Zij geven je meer informatie over de mogelijkheden en komen indien gewenst langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. In deze kennismaking probeert onze adviseur jouw wensen en doelstellingen boven tafel te krijgen. Vervolgens maakt de adviseur een voorstel op maat, waarin de omvang en kenmerken van jouw organisatie zijn opgenomen. Na akkoord op ons voorstel worden de verse en gevarieerde fruitboxen bezorgd en kan het genieten beginnen!

Unieke presentatie

We vinden het erg belangrijk om te weten waarom je fruit op het werk overweegt en welke doelen je wilt bereiken. Hier stemmen we onze presentatie en communicatie naar jullie medewerkers volledig op af. Natuurlijk volledig in lijn met jullie eigen huisstijl! 

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?