De voordelen
van fruit

Fruit heeft veel voordelen, maar welke voordelen hebben werkgevers aan vers fruit op de werkvloer? FRUIT OP JE WERK zet wat voordelen voor je op een rijtje.

 • Fruit
  is gezond

  Het is een laagdrempelige manier om gezondheid van medewerkers te bevorderen en het vitaliteitsbeleid van de organisatie te ondersteunen.

 • Fruit gaat ziekte­verzuim tegen

  Voldoende inname van vitaminen verhoogt de weerstand en voorkomt dat mensen uitvallen.

 • Fruit stimuleert gezond gedrag

  Mede door de presentatie en de luchtige manier van informeren, dragen onze displays en fruitkaartjes bij aan bewustwording over een gezonde levensstijl.

 • Fruit is sympathiek

  Het beschikbaar stellen van fruit op het werk geeft een signaal van persoonlijke aandacht, betrokkenheid en goed werkgeverschap.

 • Fruit is fiscaal aantrekkelijk

  Fruit op het werk valt onder de nihilwaardering en heeft geen invloed op de vrije ruimte.

 • Fruit is altijd vers

  Al het fruit op de werkplek van FRUIT OP JE WERK is gegarandeerd vers. Is er een stuk fruit niet naar wens? Dan treedt onze versheidsgarantie in werking en ontvang je kosteloos extra fruit bij de volgende levering.

 • Ons fruit is duurzaam

  Bij alles wat we doen besteden we aandacht aan duurzaamheid en focussen we op het minimaliseren en voorkomen van verspilling. Ons fruit legt zo weinig mogelijk afstand af van grond tot mond. Verreweg het meeste fruit komt rechtstreeks van Nederlandse telers. Na uitgebreide controle doen we zelf de gratis bezorging waarbij we altijd bezig zijn met het optimaliseren op het gebied van efficiënte routes.

 • Ons fruit is ontzorgen

  Na de start van vers fruit van FRUIT OP JE WERK heb je er geen omkijken meer naar. Onze eigen bezorgers leveren het fruit tot op de afgesproken locatie en presenteren het fruit zoals afgesproken. Zij nemen de lege fruitboxen weer mee en zijn getraind om jullie te ontzorgen. 

 • Ons fruit is flexibel

  Bij ons zit je nooit vast aan een contract.  Er is slechts een opzegtermijn van twee weken. Waarom? Wij geloven in onze kwaliteit en vinden dat je als klant vrij moet zijn in wat je wilt. Aan ons de taak om steeds onze klanten niet alleen tevreden te houden, maar om hun verwachtingen te overtreffen! Daarnaast is de samenstelling of de hoeveelheid van de fruitbox tot 48 uur van te voren aan te passen.