Vitaliteit op de werkvloer

Als werkgever ben je gebaat bij gezonde en vitale medewerkers. Gezonde medewerkers zijn namelijk positief ingesteld. Ze presteren beter dan ongezonde medewerkers en ze melden zich vrijwel niet ziek. Om de gezondheid van jouw medewerkers te bevorderen, kan je hen vers fruit aanbieden. Het is bewezen dat fruit bijdraagt aan een gezonde levensstijl en minder ziekte. Maak kennis met FRUIT OP JE WERK, aanbieder van verse en gevarieerde fruitboxen. Met onze fruitboxen stimuleer je vitaliteit op de werkvloer.

De gezonde voordelen van fruit

Fruit eten is gezond. Zo beschikt fruit over weinig calorieën en suikers, maar zit het boordevol vitamines en goede voedingsstoffen. Het Voedingscentrum stelt echter dat er te weinig fruit wordt gegeten. Het Voedingscentrum is een onafhankelijk adviesorgaan waar je terecht kan voor meer informatie over gezond, veilig en duurzaam eten. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit is twee stuks (zo’n 200 gram). Wordt er bij jou op kantoor ook minder fruit gegeten? Breng hier verandering in en faciliteer werkfruit voor jouw werknemers! Werkfruit is laagdrempelig, gemakkelijk én gezond, en zou eigenlijk onderdeel moeten zijn van jouw vitaliteitsplan. Met fruit kan je de gezondheid en vitaliteit van jouw medewerkers positief beïnvloeden.

Over FRUIT OP JE WERK

Maak kennis met FRUIT OP JE WERK, specialist in vers fruit voor bedrijven in Nederland. Wekelijks voorzien wij honderden klanten van vers fruit, zowel grote én kleine organisaties in onder andere Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda. Onze visie is ‘Samen maken we de werkplek gezonder en leuker!’. Wanneer je fruit op jouw werk introduceert, dan zullen jouw medewerkers, klanten en bezoekers vaker fruit eten. Je helpt hen gezonder en bewuster te leven en dat levert jou als werkgever ook véél op. Het fruit in onze fruitboxen is hoofdzakelijk afkomstig van regionale telers die duurzaamheid en biologisch fruit hoog in het vaandel hebben staan. Wanneer je kiest voor FRUIT OP JE WERK, dan bezorgen wij de fruitboxen bij jou op kantoor. Gratis en ook nog eens hartstikke gemakkelijk.

Gratis proefbox van FRUIT OP JE WERK

Vind jij vitaliteit een belangrijk onderwerp en wil je gezonde en vitale medewerkers creëren? Maak je keuze voor FRUIT OP JE WERK, aanbieder van fruitboxen op het werk. Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Onze adviseurs nodigen je graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. Hierin worden jouw wensen en doelstellingen besproken. Aan de hand hiervan ontvang je vervolgens een vrijblijvende kostenopgave op maat. Wil je vooraf liever ervaren wat FRUIT OP JE WERK kan betekenen, dan kan je ook onze proefbox aanvragen. Vraag ‘m nu gratis aan en laat je overtuigen!

Vraag de gratis fruitbox aan!

Kwaliteitsfruit

Het aanbod van het fruit hangt af van het seizoen en wat onze telers en importeurs aanbieden. Hierdoor verschilt de inhoud van de 100% biologische fruitbox per week. Iedere week maakt onze inkoopafdeling een selectie van mooie seizoensgebonden fruitsoorten. Hiervoor komen alleen de beste fruitsoorten in aanmerking.

Elk stukje biologisch fruit verschilt van uiterlijk en vorm. Je kan dus wel eens een peer met een dikke nek aantreffen of een appel die niet perfect rond is, maar de smaak zal altijd goed zijn! Bij binnenkomst wordt het fruit door onze keurmeesters gekeurd op smaak, versheid en andere kwaliteitskenmerken.

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?