Meer vitaliteit op de werkvloer? Wel met FRUIT OP JE WERK

Als werkgever ben je gebaat bij gezonde en vitale medewerkers. Gezonde medewerkers zijn namelijk positief ingesteld. Ze presteren beter dan ongezonde medewerkers en ze melden zich vrijwel nooit ziek. Om de vitaliteit van jouw medewerkers te bevorderen, kan je hen vers fruit aanbieden. Het is bewezen dat fruit bijdraagt aan een gezonde leefstijl, minder ziekte en meer vitaliteit op de werkvloer. Maak daarom kennis met FRUIT OP JE WERK, aanbieder van verse en gevarieerde fruitboxen. Met onze fruitboxen stimuleer je zo eenvoudig maximale vitaliteit op het werk.

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is fysieke vitaliteit en wat is de relatie met de werkplek? 

Fysieke vitaliteit betekent dat je voldoende energie hebt, lichamelijk in een goede conditie bent en je fit voelt. Wanneer medewerkers fysieke vitaliteit ervaren in het dagelijks leven, nemen zij dit ook mee naar het werk. Dit heeft een positief effect op de resultaten die jouw medewerkers boeken. Zij zijn namelijk veel productiever, minder vaak ziek en zullen minder snel van baan veranderen.

Werkgevers die gericht aan de slag gaan met het stimuleren van meer vitaliteit op de werkvloer, kunnen vrolijkere en beter presterende werknemers verwachten. Met een fruitbox van FRUIT OP JE WERK faciliteer je vers fruit op de werkvloer, waardoor de fysieke vitaliteit van jouw medewerkers in rap tempo zal toenemen. 

Tips om meer vitaliteit op kantoor te stimuleren

Dat vitaliteit op kantoor belangrijk is voor de resultaten is inmiddels duidelijk, maar hoe creëer je nu eigenlijk een vitale werkomgeving? FRUIT OP JE WERK, specialist in vers fruit voor bedrijven in heel Nederland, helpt je hierbij. Wij voorzien namelijk honderden klanten wekelijks van vers fruit, voor zowel de grote én kleine organisaties in onder andere Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda

Je vindt het belangrijk dat jouw medewerkers zich fysiek vitaal voelen op de werkvloer. Door hen iedere dag vers fruit aan te bieden, wordt de drempel om een gezondere leefstijl op te pakken lager. De medewerkers hoeven namelijk niet zelf de inkopen te doen, want ze kunnen het zo pakken op kantoor wat de vitaliteit op kantoor dan ook verbetert.

Ook belangrijk: wij zorgen ervoor dat het fruit op een zichtbare plek binnen jouw kantoor geplaats wordt en presenteren het aantrekkelijk. Zo worden de medewerkers extra getriggerd om twee keer per dag een stuk fruit te pakken en zo te werken aan een gezonde leefstijl en meer vitaliteit op kantoor.

Wat zijn de bewezen effecten van optimale vitaliteit op de werkvloer? 

Zoals eerder benoemd zullen de resultaten op de werkvloer verbeteren wanneer medewerkers meer vitaliteit op de werkvloer voelen. Om dit te bereiken is het van belang dat zij zich fit voelen en hiervoor dienen zij onder andere gezond te eten. Met FRUIT OP JE WERK is dat laatste al grotendeels geregeld, want met onze fruitboxen schiet de aanbevolen fruitinname van uw medewerkers gegarandeerd omhoog.

Maar wat zijn voor jou als werkgever nu de effecten van optimale vitaliteit op de werkvloer? Wij vertellen het je. De medewerkers zullen jou als werkgever in een positiever daglicht gaan zien. Wanneer blijkt dat je geeft om de gezondheid van jouw medewerkers, zal jouw imago namelijk snel vooruit rennen. Ook zal je merken dat jouw medewerkers door deze toename van vitaliteit op kantoor meer betrokken en gemotiveerd aan het werk zullen gaan, wat weer zorgt voor betere resultaten.

Door hun nieuwe energie en goede humeur, zullen de medewerkers beter samenwerken en zich socialer en productiever opstellen. Gecombineerd met een lager ziekteverzuim en minder verloop zouden wij zeggen: bestel vandaag nog een proefbox en laat je overtuigen van het effect van FRUIT OP JE WERK om optimale vitaliteit op kantoor te stimuleren.

Vitaliteit op de werkvloer stimuleren? Kies voor werkfruit van FRUIT OP JE WERK!

Fruit eten is gezond en zorgt voor fysieke vitaliteit. Zo beschikt fruit over weinig calorieën en suikers én zit het boordevol vitamines en goede voedingsstoffen. Het Voedingscentrum stelt echter dat er over het algemeen te weinig fruit wordt gegeten. Het Voedingscentrum is een onafhankelijk adviesorgaan waar je terecht kan voor meer informatie over gezond, veilig en duurzaam eten.

De dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit is twee stuks (zo’n 200 gram). Eten jouw medewerkers ook lang niet genoeg fruit en zijn zij daardoor niet optimaal vitaal op de werkvloer? Breng daar verandering door werkfruit voor jouw werknemers te faciliteren. Zo stimuleer je op een laagdrempelige en gemakkelijke manier een gezondere leefstijl en meer vitaliteit voor jouw medewerkers.

Wist je trouwens dat je met een fruitbox van FRUIT OP JE WERK niet alleen meer vitaliteit op de werkvloer stimuleert, maar ook regionale telers ondersteunt? Het fruit uit onze fruitboxen is namelijk grotendeels afkomstig van telers uit de regio, die duurzaamheid en biologisch fruit hoog in het vaandel hebben staan.

Gratis proefbox van FRUIT OP JE WERK

Vind jij vitaliteit op de werkvloer een belangrijk onderwerp en wil je gezonde en vitale medewerkers op jouw kantoor creëren? Kies dan voor FRUIT OP JE WERK, aanbieder van fruitboxen voor op kantoor.

Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Onze adviseurs nodigen je graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. Hierin besprek ze uw wensen en doelstellingen met betrekking tot het creëren van meer vitaliteit op de werkvloer. Aan de hand hiervan ontvang je een vrijblijvende kostenopgave op maat. Wil je vooraf liever ervaren wat FRUIT OP JE WERK kan betekenen? Dan kan je onze proefbox aanvragen. Vraag ‘m nu gratis aan en laat je overtuigen!

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?