Fruit op werk Rotterdam

Zowel werkgevers als werknemers hebben baat bij gezond en vitaal personeel. Een dagelijkse dosis fruit is daarvoor van belang en als werkgever kan je hier een belangrijke rol in vervullen. Kies voor bedrijfsfruit van FRUIT OP JE WERK! FRUIT OP JE WERK is al meer dan tien jaar lang gespecialiseerd in het leveren van verse en gevarieerde fruitboxen aan kleine én grote ondernemingen in heel Nederland, waaronder in Rotterdam. Lees er hier meer informatie over. 

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Werkfruit in Rotterdam

Heb jij een bedrijf in (de omgeving van) Rotterdam en wil je fruit op het werk introduceren? Of je nu een groot of klein bedrijf in de havenstad hebt, je aan de Coolsingel zit of in de haven werkt: FRUIT OP JE WERK kan die appels, bananen en peren vers bij jou afleveren! Het grootste voordeel van het aanbieden van fruit, is dat dit een laagdrempelige manier is om werknemers gezond te laten snacken. Fruit eten is gezond en met onze fruitboxen stimuleer je vitaliteit op de werkvloer. We vertellen je hier precies hoe je fruit op je werk in Rotterdam kan bestellen, zodat je zo snel mogelijk jouw werknemers kan laten genieten van een gevarieerd assortiment aan vruchten

Fruit op je werk voor tal van branches

FRUIT OP JE WERK levert in heel Nederland, en dus ook in grote steden als Rotterdam. Fijn om te weten is dat het verse fruit afkomstig is van lokale telers die biologisch te werk gaan. Wij kopen enkel hoogwaardig fruit in, zodat wij jou de allerbeste kwaliteit kunnen leveren! Het werkfruit wordt al meer dan tien jaar lang door ons geleverd aan bedrijven in verschillende branches, waaronder de industrie, productie en zakelijke dienstverlening. De zuidelijke Randstad valt dus ook onder ons werkgebied. De levering zelf is hier overigens helemaal gratis en kan op het moment dat het jou als werkgever uitkomt. Verder proberen we ook in de regio Rotterdam zoveel mogelijk gebruik te maken van leveranciers uit de omgeving, wat voordelig is voor het milieu én de portemonnee.

Vraag nu een gratis proefbox aan

Variatie staat bij FRUIT OP JE WERK voorop. Onze fruitboxen bestaan niet alleen uit standaard fruitsoorten die we in Nederland kennen, maar ook aan tropische vruchten en zogeheten ‘vergeten’ vruchten. Nieuwsgierig? Vraag een gratis proefbox aan! Zo kan je eerst eens kijken hoe populair de fruitmand is bij jouw werknemers. Wij denken dat het daarmee wel goed zit en onze adviseurs kunnen daarna in een persoonlijk adviesgesprek een maatwerk voorstel doen. Dit voorstel is afhankelijk van jouw aantal werknemers, jouw wensen en behoeften én jouw beschikbare budget. Weet wel dat werkfruit een eenvoudige én betaalbare manier is om bij te dragen aan de vitaliteit van werknemers. Aarzel niet en kies vandaag nog voor de gevarieerde fruitboxen van FRUIT OP JE WERK! 

Unieke presentatie

We vinden het erg belangrijk om te weten waarom je fruit op het werk overweegt en welke doelen je wilt bereiken. Hier stemmen we onze presentatie en communicatie naar jullie medewerkers volledig op af. Natuurlijk volledig in lijn met jullie eigen huisstijl! 

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?