Vitaliteit medewerkers

Het eten van fruit is gezond. Toch haalt een groot deel van de Nederlanders niet de aanbevolen hoeveelheid fruit vanuit het Voedingscentrum, namelijk twee stuks per dag. Zorg dat jouw medewerkers voldoende fruit eten en kies voor FRUIT OP JE WERK. Zo stimuleer je eenvoudig optimale vitaliteit bij medewerkers.

Wij bieden verse en gevarieerde fruitkisten aan zowel grote als kleine ondernemingen in Nederland. Deze fruitboxen dragen bij een gezonde en vitale medewerkers. Wil jij ook een bijdrage leveren aan vitaliteit op de werkvloer, lees dan gauw verder. Wij vertellen je er meer over.

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geef het vitaliteitsbeleid onder medewerkers een boost

Het is geen geheim dat het eten van fruit gezond is en dat dit zorgt voor meer vitaliteit. Als kind krijgen we het al met de paplepel ingegoten (letterlijk en figuurlijk). Fruit bevat weinig calorieën en suikers, maar zit tegelijkertijd boordevol vitamines en goede voedingsstoffen. Deze vitamines en voedingsstoffen dragen bij aan een goed afweersysteem en minder ziekte.

Het is bovendien bewezen dat fruit eten de kans op hart- en vaatziekten verkleint. Ook wordt het eten van fruit gekoppeld aan een laag risico op darm- en longkanker en diabetes. Wil je op jouw werk het eten van fruit stimuleren, om zo optimale vitaliteit onder medewerkers te creëeren? Maak jouw keuze voor de fruitboxen van FRUIT OP JE WERK en geef jouw vitaliteitsbeleid binnen jouw bedrijf een boost!

FRUIT OP JE WERK, marktleider in werkfruit voor meer vitaliteit van medewerkers

Laat je voor het stimuleren van vitaliteit van medewerkers verrassen door FRUIT OP JE WERK, dé Nederlandse marktleider op het gebied van werkfruit. Wij zijn in Nederland de grootste aanbieder van verse en gevarieerde fruitboxen. Wekelijks leveren wij vers fruit aan tal van bedrijven, waaronder aan zakelijke dienstverleners, gemeenten, zorginstellingen, scholen, winkeliers en meer. Veel meer.

Als ons fruit is kwaliteitsfruit, afkomstig van lokale telers die veelal biologisch fruit verbouwen. Het fruit wordt geleverd en gepresenteerd op de afdeling of in de kantine, zodat medewerkers het eenvoudig kunnen pakken en zo hun vitaliteit stimuleren. Ook staan de fruitboxen bij recepties, ontvangstbalies, wachtkamers en vergaderruimtes, zodat bezoekers en klanten het fruit kunnen pakken. En helemaal prettig om te weten: onze bezorging is geheel gratis.

Vraag een gratis proefbox met fruit aan voor vitale medewerkers

Heb je vitaliteit hoog in het vaandel staan en wil je vitale en gezonde werknemers nastreven? Aarzel niet en maak gebruik van FRUIT OP JE WERK. Wij leveren aan klanten in heel Nederland, waaronder Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda

Neem vandaag nog contact met ons op en plan een persoonlijk adviesgesprek waarin we bespreken wat jij nodig hebt om vitale medewerkers te krijgen. In dit gesprek worden jouw wensen en doelstellingen met betrekking tot het vitaliteitsplan besproken en aan de hand hiervan kunnen we jou een persoonlijk voorstel doen. Een voorstel waar je blij van wordt. Wil je vooraf liever een gratis proefbox ontvangen, zodat je weet hoe FRUIT OP JE WERK te werk gaat? Vraag ‘m gratis aan en ervaar het zelf!

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?