Fruit op werk Eindhoven

Werk je in Eindhoven en wil je fruit op het werk introduceren? Maak kennis met FRUIT OP JE WERK, aanbieder van verse en gevarieerde fruitboxen. Wij leveren aan grote én kleine organisaties in Nederland. Ook in het zuiden van het land houden wij werknemers graag vitaal, en fruit op je werk bestellen behoort ook daar tot de mogelijkheden. Of je nu werkt bij een onderwijsinstelling, bij een zakelijk bedrijf of bij een overheidsinstantie: FRUIT OP JE WERK biedt de mogelijkheid om Eindhovense werknemers op een eenvoudige manier te voorzien van de nodige vitamines. Lees verder hoe je werkfruit kan laten bezorgen in Eindhoven. 

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bezorging FRUIT OP JE WERK Eindhoven

De bezorgers van FRUIT OP JE WERK brengen het fruit naar jouw bedrijf toe. Onze professionele bezorgdienst met eigen bezorgers zet het fruit weg op de gewenste afdeling of in de kantine. Het fruit wordt bovendien op professionele wijze gepresenteerd. Voor de presentatie van het fruit werken we met verschillende presentatiemogelijkheden, zoals RVS-schalen, vloerdisplays en tafeldisplays. Vrijwel elke dag zijn onze bezorgmedewerkers in de Noord-Brabantse stad te vinden. Prettig om te weten is dat de levering hier helemaal gratis is. Het is mogelijk om hier elke dag, elke week of om de week op een vast tijdstip fruit te laten leveren. 

Vers fruit op het werk

Weten wat FRUIT OP JE WERK kan betekenen? Je kan beginnen door een gratis proefbox te laten bezorgen. Mocht de proefbox bevallen, dan komt onze adviseur bij jou langs op locatie in Eindhoven. Bij FRUIT OP JE WERK geloven we op de eerste plaats in een persoonlijke aanpak. Daarom gaat onze adviseur met jou om de tafel zitten om een maatwerk pakket samen te stellen. Vervolgens komt onze bezorger op gezette tijden langs om een gevarieerd aanbod aan fruit af te leveren in de Lichtstad. Denk daarbij niet alleen aan bekende vruchten, ook aan exotisch fruit en zogeheten ‘vergeten’ fruitsoorten. Wat denk je bijvoorbeeld van papaja, mango of ananas naast de altijd populaire appels, peren en bananen? Lees hier meer over de inhoud van de fruitboxen

Voordelen fruit op je werk

Door te zorgen voor vers fruit op het werk kunnen werknemers op een eenvoudige manier gezond en vitaal blijven. Het eten van fruit is gezond. Fruit bevat weinig calorieën en suikers, maar zit tegelijkertijd boordevol vitamines en goede voedingsstoffen. Deze vitamines en voedingsstoffen dragen bij aan een goed afweersysteem en minder ziekte. Toch haalt een groot deel van de Nederlanders niet de aanbevolen hoeveelheid fruit vanuit het Voedingscentrum, namelijk twee stuks per dag. Zorg dat jouw medewerkers voldoende fruit eten en kies voor FRUIT OP JE WERK. Je kan het fruit tijdens de lunch aanbieden, maar je kan het ook de gehele dag ter beschikking stellen aan jouw medewerkers. 

Regel nu fruit op je werk in Eindhoven

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op en plan een persoonlijk adviesgesprek. In dit gesprek worden jouw wensen en doelstellingen met betrekking tot het vitaliteitsplan besproken en aan de hand hiervan kunnen we jou een persoonlijk voorstel doen. Wil je liever eerst een gratis proefbox ontvangen? Dat is mogelijk! Wij weten zeker dat onze proefbox in de smaak zal vallen bij jou én je werknemers. Vervolgens kunnen we binnen onze dienstverlening in gang zetten. Waar wacht je op? Kies voor FRUIT OP JE WERK! 

Unieke presentatie

We vinden het erg belangrijk om te weten waarom je fruit op het werk overweegt en welke doelen je wilt bereiken. Hier stemmen we onze presentatie en communicatie naar jullie medewerkers volledig op af. Natuurlijk volledig in lijn met jullie eigen huisstijl! 

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?