Ga voor een unieke fruitpresentatie

Bij het aanbieden van werkfruit speelt de presentatie een belangrijke rol. Zo bekijken we gezamenlijk waar en op welke manier we het fruit het beste kunnen plaatsen en of je gebruik wilt maken van onze fruitboxen of liever gaat voor een presentatie in RVS-schalen. Kies je voor de authentieke fruitbox, dan plaatsen we die op een display zodat het uitgiftepunt duidelijk herkenbaar is.

Met ons uitnodigende presentatiemateriaal richten wij ons op het creëren van een gezonde beleving. Het topbord dat op het displaymateriaal is bevestigd kan volledig worden uitgevoerd in jullie eigen huisstijl. Zo bieden wij de mogelijkheid om het vitaliteitsbeleid dagelijks op laagdrempelige wijze onder de aandacht te brengen.

 • Dubbele vloerdisplay

  De dubbele vloerdisplay wordt geplaatst wanneer het fruitaanbod genoeg is om twee volledig gevulde fruitboxen te presenteren. Samen overleggen we waar op de werkvloer de beste plek is om het dubbele vloerdisplay te plaatsen.

 • Enkele vloerdisplay

  De enkele vloerdisplay wordt zoals de naam al zegt ook op de vloer geplaatst. In overleg bekijken we waar de gunstigste plek op de werkvloer is om het display te plaatsen. Onze bezorgers zullen de lege fruitboxen meenemen en de nieuwe fruitbox op het display plaatsen.

 • Tafeldisplay

  Wanneer er een geschikte locatie gevonden is op tafelhoogte kan er gekozen worden voor een tafeldisplay. Dit is een variant die een stuk minder ruimte inneemt en makkelijk geplaatst kan worden op plekken waar het fruit goed in het zicht staat.

 • RVS Fruitschaal

  Je kunt in plaats van de fruitbox ook kiezen voor een RVS fruitschaal. Wanneer gewenst kan er communicatie toegevoegd worden door middel van een flyer in een standaard naast de schaal te plaatsen. Deze optie is bij uitstek geschikt om op recepties, balies en vergadertafels te plaatsen.

Voordelen voor werkgevers

Fruit is goed voor de gezondheid en vitaliteit van de medewerkers. Bij FRUIT OP JE WERK zit je nooit vast aan een contract en bezorging is altijd gratis. Fruit op het werk biedt ook fiscale voordelen.