Van grond
tot jouw mond!

In slechts een paar stappen kan ons fruit bij jouw bedrijf of kantoor geregeld zijn! Door persoonlijk contact komen wij te weten welke doelen je wilt bereiken. En doordat wij alles zelf doen, kunnen wij dit binnen de gewenste tijd realiseren. Flexibiliteit vinden wij belangrijk. Daarom zit je bij ons nooit ergens aan vast. Er is slechts een opzegtermijn van twee weken. Aan ons de taak om steeds onze klanten niet alleen tevreden te houden, maar om hun verwachtingen te overtreffen! Lees hier meer over de kosten van fruit op het werk

 • Contact
  opnemen

  Nadat we met elkaar in contact zijn gekomen, inventariseren wij je wensen en doelstellingen tijdens een persoonlijk gesprek. We komen graag bij je op bezoek, maar indien je het wenst kan het natuurlijk ook telefonisch.

 • Voorstel
  op maat

  Op basis van de omvang en kenmerken van de organisatie maken we een voorstel op maat. Er is hierbij ook een prominente rol voor communicatie weggelegd. Op welke manier gaan we de aanwezigheid van vers fruit op de werkplek continu onder de aandacht brengen? Ook geven we een advies over fruitsoorten en geven we toelichting over de producten en hun afkomst.

 • Presentatie
  op de werkvloer

  Na akkoord bekijken we gezamenlijk waar we het fruit het beste kunnen plaatsen en of je gebruik wilt maken van onze fruitboxen of liever gaat voor een presentatie in RVS-schalen. De communicatie omtrent het fruit kan, wanneer gewenst, volledig uitgevoerd worden in stijl van jullie organisatie. De start van vers fruit op het werk extra boosten? Een spetterende kick-off actie behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

 • Gratis
  levering

  Het leveren van vers fruit gaat beginnen! Onze eigen medewerkers verzorgen de gratis bezorging van de fruitboxen tot op de gewenste locatie. Ze presenteren het fruit volgens afspraak en controleren ook de consumptie van de afgelopen week.

 • Genieten!

  Wie kan het verse fruit dat zojuist is bezorgd weerstaan? Wachten is niet nodig, het genieten kan direct beginnen. Dat geldt ook voor de werkgever, die nergens omkijken naar heeft, maar wel ziet dat zijn medewerkers goed en gezond bezig zijn. Kortom, iedereen plukt de vruchten van vers fruit, elke dag opnieuw.