Fruit op het werk kosten

Wil je fruit op het werk introduceren, zodat medewerkers een appel, peer, banaan of ander fruit kunnen pakken? Maak dan kennis met FRUIT OP JE WERK, aanbieder van verse en gevarieerde fruitboxen. Deze fruitboxen worden aan tal van organisaties in Nederland geleverd, zowel grote als kleine ondernemingen. Afhankelijk van de wensen en doelstellingen van het bedrijf, maken we een fruitbox op maat. Deze wordt wekelijks geleverd en op de werkplek geplaatst. Ontdek de mogelijkheden en lees meer over de kosten. 

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over FRUIT OP JE WERK

FRUIT OP JE WERK is al meer dan tien jaar lang gespecialiseerd in het aanbieden van fruitboxen aan organisaties, zoals zakelijke dienstverleners, gemeenten, zorginstellingen, scholen, winkels en meer. Onze fruitboxen bevatten vers fruit van lokale telers die veelal biologisch fruit verbouwen. De kwaliteit van het fruit is zeer belangrijk, daarom hanteren wij een versheidsgarantie en werken we met keurmeesters. Wanneer je kiest voor onze fruitboxen, dan ontfermen wij ons ook over de presentatie van het fruit. Met promotiemateriaal, posters en opvallende fruitdisplays attenderen wij jouw medewerkers op de aanwezigheid van fruit. Want hoe meer mensen ons fruit ervaren, hoe beter én gezonder!

Prijs van FRUIT OP JE WERK

Je hebt nu vooral gelezen wat FRUIT OP JE WERK voor jouw organisatie kan betekenen. Ook weet je in hoofdlijnen hoe onze fruitboxen eruit zien en hoe wij te werk gaan. Wat minstens zo belangrijk is, is de prijs die aan onze dienstverlening is gekoppeld. Want wat kost FRUIT OP JE WERK? Welk bedrag ben je per week kwijt en wat kost dit uiteindelijk per medewerker? De kosten hangen af van diverse factoren, zoals de grootte van de fruitbox, het aantal stuks fruit, de frequentie van levering en eventueel de mogelijkheid om presentatiemateriaal te laten maken. Wanneer je contact opneemt met onze adviseurs, dan kunnen zij jou een duidelijke en vrijblijvende prijsopgave geven. Helemaal afgestemd op jouw wensen. FRUIT OP JE WERK levert aan klanten in heel Nederland, waaronder in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda

Vraag jouw prijsopgave aan

Wil je meer informatie over fruit op je werk en wil je weten welke kosten eraan verbonden zijn? Aarzel niet en neem nu contact op met de adviseurs van FRUIT OP JE WERK. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kunnen je een vrijblijvende offerte op maat geven. Zo weet je exact welke investering fruit op je werk gaat zijn. Wil je vooraf graag een gratis proefbox ontvangen om te kijken of het bevalt? Dat is uiteraard ook mogelijk! Vraag je proefbox vandaag nog aan en laat je overtuigen.

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?