Fruit op werk Gouda

Alle werkgevers in Gouda opgelet: wil je fruit op het werk aanbieden? Kies voor FRUIT OP JE WERK, specialist in het aanbieden van fruitboxen aan grote en kleine organisaties in heel Nederland! Fruit op het werk is een eenvoudige manier om werknemers vitaal te houden en hen te ondersteunen bij het binnenkrijgen van hun dagelijkse vitamines. FRUIT OP JE WERK helpt jou hierbij en levert verse en gevarieerde fruitboxen die zijn aangepast aan de behoeftes van jouw bedrijf of organisatie. Lees verder hoe het bestellen van werkfruit in Gouda precies in zijn werk gaat en hoe je een gratis proefbox kan bestellen!

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Werkfruit in Gouda bestellen

De fruitboxen van FRUIT OP JE WERK worden kosteloos bezorgd, dus je betaalt uitsluitend voor het fruit in de fruitbox. In Gouda leveren wij dagelijks waardoor je flexibel bent in het kiezen van je aflevermoment. Dat geldt ook voor de proefbox, die we later uitgebreider zullen bespreken. Ben je niet in Gouda maar in de directe omgeving werkzaam? De fruitboxen kunnen ook op jouw werkplek worden afgeleverd, want wij leveren in heel Nederland. De boxen worden niet zomaar bij de receptie of ingang weggezet, maar onze klantvriendelijke bezorgers brengen de fruitboxen naar de afgesproken plek waar het gepresenteerd wordt. Hier controleren zij de consumptie van de afgelopen week en plaatsen het nieuwe fruit. Wil je meer weten over de presentatie van het fruit? Lees hier meer informatie over de presentatiemogelijkheden.

Fruitbox met grote variëteit aan fruitsoorten

Er is een aantal zaken die wij belangrijk vinden bij het samenstellen van onze fruitboxen. Allereerst werken wij uitsluitend met lokale telers en andere leveranciers die bewezen hebben dat ze producten van goede kwaliteit leveren. De telers komen zoveel als mogelijk uit de omgeving van Gouda en hebben biologisch fruit hoog in het vaandel staan. Daarnaast is het voor ons een prioriteit dat er niet elke week weer opnieuw hetzelfde fruit in de box zit. Zo variëren we graag met standaard fruitsoorten, tropische vruchten en fruitsoorten die tegenwoordig niet meer zo vaak verkocht worden (maar wel erg lekker zijn!). We denken dat mensen versteld staan als ze zien hoeveel verschillende fruitsoorten er daadwerkelijk zijn. Wil je meer weten over de inhoud van de fruitbox? Neem een kijkje op onze website voor de inhoud van deze week

Laat die proefbox naar Gouda toekomen

De eerste stap richting fruit op je werk in Gouda, is het bestellen van een gratis proefbox van FRUIT OP JE WERK. Na het invullen van enkele gegevens over jouw bedrijf, kan je de proefbox met een paar simpele klikken aanvragen. Wij zijn trots op ons product en weten zeker dat het fruit uit de proefbox jouw bedrijf kan overtuigen! Wil je liever direct een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden van FRUIT OP JE WERK? Aarzel niet en neem contact met ons op! Onze adviseur komt graag bij jou langs om de mogelijkheden van werkfruit te bespreken. Vervolgens maakt de adviseur een vrijblijvende kostenopgave op maat, zodat je weet wat fruit op het werk gaat kosten.

Unieke presentatie

We vinden het erg belangrijk om te weten waarom je fruit op het werk overweegt en welke doelen je wilt bereiken. Hier stemmen we onze presentatie en communicatie naar jullie medewerkers volledig op af. Natuurlijk volledig in lijn met jullie eigen huisstijl! 

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?