Fruit op werk Zwolle

Werkzaam in Zwolle of omgeving en op zoek naar een eenvoudige manier om personeel vitaal te houden? Kies voor de fruitboxen van FRUIT OP JE WERK! Wij zijn al meer dan tien jaar lang gespecialiseerd in het aanbieden van verse en gevarieerde fruitboxen. Wij leveren deze fruitboxen aan grote én kleine organisaties in Nederland! Het aanvragen van onze fruitboxen begint met het ontvangen van een gratis proefbox. Lees hier verder hoe dat precies in zijn werk gaat. Hier lees je ook over de vele voordelen van FRUIT OP JE WERK!

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Werkfruit in Zwolle

Wil je werkfruit in Zwolle laten bezorgen? Het is goed om te weten dat FRUIT OP JE WERK een vestiging in Zwolle heeft. Hierdoor worden de fruitboxen van FRUIT OP JE WERK gratis bezorgd in deze Overijsselse hoofdstad, zijn wij heel flexibel qua levertijden en kun je genieten van vers lokaal fruit. Ook onze adviseurs kunnen jou in deze regio voorzien van een persoonlijk advies wanneer het jou uitkomt. Wij werken voor grote én kleine organisaties. En helemaal prettig: werkfruit gaat niet ten koste van jullie vrije ruimte waardoor je hier dus geen extra belasting over betaalt. Zo is werkfruit fiscaal aantrekkelijk! Lees vooral verder en ontdek wat je precies kan verwachten van een fruitbox en hoe het aanvraagproces in zijn werk gaat. 

Inhoud van de fruitboxen

Een fruitbox van FRUIT OP JE WERK is verkrijgbaar in verschillende formaten. Samen met jouw FRUIT OP JE WERK-adviseur bespreek je welk formaat je wilt bestellen. Wij vinden het belangrijk om te zorgen voor een grote variëteit in ons aanbod. Natuurlijk vind je in onze boxen de standaard fruitsoorten, zoals appels, bananen en peren. Daarnaast bieden we tropisch fruit en de zogenaamde ‘vergeten’ fruitsoorten. Lees hier meer over de inhoud van de fruitbox. Het doel is ervoor te zorgen dat er voor elke werknemer een fruitsoort van zijn of haar voorkeur te vinden is. Zo maak je het voor jouw werknemers zo aantrekkelijk mogelijk om fruit te pakken. Fruit is gezond en draagt bij aan een gezonde en vitale leefstijl. Kies voor FRUIT OP JE WERK en je medewerkers krijgen die gezonde vitamines eenvoudig binnen! 

Bestel een proefbox en laat je verrassen 

De eerste stap om een fruitbox in Zwolle te ontvangen, is het aanvragen van een proefbox. Dit doe je eenvoudig en snel via onze website of via de telefoon. De proefbox is uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend, en zo kan je risicoloos proberen of de fruitmand aanslaat binnen jouw bedrijf of organisatie. Als het bevalt, dan kan je een gesprek inplannen met een persoonlijk adviseur van FRUIT OP JE WERK, waarna je een volledig op maat gemaakt pakket aan fruit ontvangt. Zelf heb je er nauwelijks omkijken naar, want wij zorgen voor de aflevering en presentatie van het fruit. Lees hier meer informatie over de presentatiemogelijkheden

Unieke presentatie

We vinden het erg belangrijk om te weten waarom je fruit op het werk overweegt en welke doelen je wilt bereiken. Hier stemmen we onze presentatie en communicatie naar jullie medewerkers volledig op af. Natuurlijk volledig in lijn met jullie eigen huisstijl! 

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?