Fruit op het werk fiscale voordelen

Het eten van fruit is gezond, dat weet iedereen. Toch blijkt uit onderzoek dat veel mensen de dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit niet halen. Stimuleer jouw medewerkers om voldoende fruit te eten en schakel FRUIT OP JE WERK in. Wij leveren fruitmanden op jouw werkplek. Dit is niet alleen lekker en gezond, maar het biedt ook tal van fiscale voordelen. Zo is werkfruit namelijk aftrekbaar bij de Belastingdienst. Lees er hier meer over.

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

FRUIT OP JE WERK, specialist in werkfruit

Maak kennis met FRUIT OP JE WERK, specialist in werkfruit. Al meer dan tien jaar lang leveren wij verse en gevarieerde fruitboxen bij tal van organisaties in Nederland, zowel groot als klein. Hierbij hanteren we het motto ‘Samen maken we de werkplek gezonder en leuker!’. Wanneer je fruit op jouw werk introduceert, help je medewerkers gezonder én bewuster te leven. Dat levert jou als werkgever ook veel voordelen op. Wij kunnen onze fruitboxen wekelijks bij jouw werk bezorgen. Dit is geheel gratis en je hebt hier bovendien geen omkijken naar. Het fruit in onze fruitboxen is afkomstig van lokale telers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Door rechtstreeks bij de telers in te kopen, kunnen er eerlijke afspraken gemaakt worden en krijgen wij het fruit zo vers mogelijk binnen.

Werkfruit is 100% fiscaal aftrekbaar

Kies je voor de fruitboxen van FRUIT OP JE WERK, dan kan je rekenen op aantrekkelijk belastingvoordeel. De Belastingdienst ziet de aanwezigheid van werkfruit als een waardevolle bijdrage aan gezonde en vitale medewerkers. Om dit nog meer te stimuleren, zijn de fruitboxen fiscaal aftrekbaar volgens de zogenaamde nihilwaardering. Dit betekent dat ze geen invloed hebben op de vrije ruimte van de Werkkostenregeling (WKR). Je leest het goed: de kosten van de fruitboxen zijn 100% aftrekbaar bij de Belastingdienst en dit geldt bovendien ook voor de btw. Door deze fiscale voordelen is het éxtra aanlokkelijk om FRUIT OP JE WERK in te schakelen om jouw werkplek te voorzien van vers fruit. Waar wacht je nog op? Kies voor FRUIT OP JE WERK en ontdek de vele mogelijkheden én de voordelen van werkfruit.

Ontvang meer informatie over fruit op het werk

Is je interesse gewekt en wil je ook graag fruit op het werk introduceren? Maak kennis met FRUIT OP JE WERK. Wij leveren fruitboxen in heel Nederland. Zo leveren wij onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van werkfruit te bespreken. Onze adviseurs staan je graag te woord en geven je meer informatie, bijvoorbeeld over fiscale aftrekbaarheid van fruit op je werk. Indien gewenst kan je ook gelijk een offerte bij ons opvragen, zodat je weet wat werkfruit gaat kosten. Wanneer je akkoord gaat met de kosten, dan kan het grote genieten gaan beginnen!

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?