Fruit op werk Amsterdam

Werk je in Amsterdam en wil je fruit op jouw werkplek laten bezorgen? Maak kennis met FRUIT OP JE WERK, aanbieder van verse en gevarieerde fruitboxen! Door heel Nederland leveren wij dagelijks vers fruit aan grote en kleine bedrijven. Fruit op je werk is daarmee ook mogelijk in onze hoofdstad Amsterdam. Of jouw onderneming nu aan de Zuidas of in het centrum zit: iedereen heeft de mogelijkheid om bedrijfsfruit te bestellen voor de medewerkers. Lees hier meer informatie en ontdek de grenzeloze mogelijkheden!
 

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Unieke presentatie

We vinden het erg belangrijk om te weten waarom je fruit op het werk overweegt en welke doelen je wilt bereiken. Hier stemmen we onze presentatie en communicatie naar jullie medewerkers volledig op af. Natuurlijk volledig in lijn met jullie eigen huisstijl! 

Werkfruit voor vitale werknemers

Fruit op het werk versterkt de vitaliteit van personeel omdat het hen aanmoedigt om op het werk gezonde keuzes te maken. Het draagt bij aan een gezonde leefstijl voor werkgever én werknemer en is een laagdrempelige manier om de nodige vitamines binnen te krijgen. FRUIT OP JE WERK kan jou als werkgever hierbij veel werk uit handen nemen. Het kost namelijk toch de nodige moeite om zelf fruit op het werk in te kopen en te introduceren. Wanneer je kiest voor FRUIT OP JE WERK, dan bezorgen wij de fruitboxen bij jou op kantoor. Gratis en ook nog eens hartstikke gemakkelijk. Bovendien: als je bij ons bestelt, dan is variëteit in fruit geen probleem. Wij leveren namelijk niet alleen het bekende standaardfruit, maar ook exotische vruchten en de zogenaamde ‘vergeten fruitsoorten’. Lees hier meer over de inhoud van de fruitboxen!

Werkfruit leveren in Amsterdam

Niet ver buiten Amsterdam wordt het benodigde fruit gekweekt, want FRUIT OP JE WERK werkt zoveel mogelijk met lokale telers die duurzaamheid en biologisch fruit hoog in het vaandel hebben staan. Zo denken we aan het milieu en kunnen wij onze fruitboxen zo vers mogelijk maken. We leveren zowel biologisch als regulier fruit. Het fruit kan rechtstreeks op kantoor of bij jouw bedrijf geleverd worden in Amsterdam. We bieden hierbij de nodige flexibiliteit en kunnen op verschillende tijden en dagen in de stad leveren. Onze adviseurs bevinden zich ook regelmatig in de hoofdstad en kunnen jou een persoonlijk bezoek brengen om de mogelijkheden door te nemen en een maatwerk pakket samen te stellen. 

Vraag onze gratis proefbox aan!

Wil je weten wat FRUIT OP JE WERK voor jou kan betekenen? Kies voor onze gratis proefbox! Laat een proefbox opsturen naar jouw kantoor. Wordt de proefbox met fruit op een positieve manier ontvangen, dan komen wij graag bij jou op locatie langs om een persoonlijke aanpak te bespreken. Persoonlijk contact is één van de kernwaarden van onze organisatie en daarvoor reizen wij met plezier heel het land door, onder andere naar Amsterdam. Waar wacht je op? Vraag de proefbox aan of neem nu contact met ons op om de mogelijkheden in een kennismakingsgesprek te bespreken! 

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?