Werkkostenregeling

Wil je dat jouw medewerkers gezond en vitaal zijn? Stimuleer een gezonde leefstijl en introduceer fruit op de werkvloer. FRUIT OP JE WERK is al meer dan tien jaar lang gespecialiseerd in het leveren van verse en gevarieerde fruitkisten aan kleine én grote ondernemingen en in het leveren van schoolfruit voor grote en kleine onderwijsinstellingen. Zij hebben de vele voordelen van FRUIT OP JE WERK al ontdekt. Nu jij nog! En wist je bovendien dat werkfruit fiscaal aantrekkelijk is? Het is namelijk fiscaal aftrekbaar. Lees er hier meer informatie over. 

Belastingvoordeel en Werkkostenregeling (WKR)

Wanneer je gebruikmaakt van de fruitboxen van FRUIT OP JE WERK, dan profiteer je van een mooi belastingvoordeel. Omdat de fruitboxen op jouw werkplek beschikbaar worden gesteld voor werknemers, vallen de boxen onder de zogenoemde nihilwaardering. Dit betekent dat ze geen invloed hebben op de vrije ruimte van de Werkkostenregeling (WKR). De Belastingdienst ziet werkfruit als een bijdrage aan gezonde en vitale medewerkers, en hierdoor zijn de kosten van werkfruit fiscaal aftrekbaar. En niet zomaar, maar de kosten zijn voor 100% aftrekbaar en dit geldt ook voor de btw. Met onze fruitboxen ben je dus niet alleen gezond en lekker bezig, maar ook fiscaal slim! 

Klaar voor een scherp voorstel?

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en wil je weten hoe we vers fruit tot een succes kunnen maken binnen jullie organisatie? Vul het formulier in en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden!
 

Scherp voorstel