Schoolfruit

Een gezonde leer-, werk-, en leefomgeving op jullie school creëren? Met schoolfruit kunnen wij zowel de docenten als jullie leerlingen ondersteunen in het eten van genoeg groente en fruit op school. Naast de verse vitaminen geef je als school ook direct een gezonde boodschap af wanneer overal schoolfruit staat!

Alleen fruit voor de docenten, een kleine of grote school, een school in het midden van Nederland of in een uithoek? Wij leveren al ons schoolfruit en fruitkisten volledig op maat naar jullie wensen en waar dan ook in Nederland. Wij zorgen ervoor dat het fruit netjes op school geleverd wordt op de afgesproken locatie en dat jullie er geen omkijken naar hebben. Ook houden wij rekening met de schoolvakanties. Zelf ervaren of ons schoolfruit naar meer smaakt en of het past binnen jouw schoolsituatie? Vraag vrijblijvend de gratis proefbox aan met het lekkerste fruit voor jouw school! 
 

Vraag de gratis schoolfruit proefbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw school graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gezonde leefstijl op jouw school met ons overheerlijke schoolfruit

Schoolfruit eten is vanzelfsprekend belangrijk voor de gezondheid. Het verlaagt het risico op hart- en vaatziekten, diabetes type 2, darmkanker én longkanker. Fruit zorgt ervoor dat er veel voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen en voedingsvezels, worden geleverd aan het lichaam en bevat daarnaast weinig calorieën. Fruit eten is dus gezond en geeft jouw leerlingen of leraren een echte energieboost! De norm is gesteld op twee stuks per dag, maar één stuk fruit meer kan zeker geen kwaad. Des te meer reden om eens te kijken naar de mogelijkheden van ons overheerlijke schoolfruit!

Waarom kiezen voor fruit op school?

Fruit op school biedt docenten een goede oplossing om aan de dagelijkse hoeveelheid vitamines te komen. Zeker voor docenten is het belangrijk om een gezonde leefstijl aan te nemen. Als leraar heb je namelijk een voorbeeldfunctie voor jouw leerlingen en een lange dag voor de klas kan soms best vermoeiend zijn. Als leraar of lerares sta je dan natuurlijk het liefst energiek en inspirerend voor de klas en met een gezonde leefstijl lukt dat een stuk makkelijker. Schoolfruit is daarom dé manier om elke dag weer te doen waar je goed in bent.

Wat biedt FRUIT OP JE WERK op het gebied van schoolfruit?

FRUIT OP JE WERK biedt fruit op school aan zodat op school een gezonde leer-, werk- en leefomgeving ontstaat. Als onderwijsinstelling formuleer je samen met FRUIT OP JE WERK de doelstelling die je wilt behalen. Vervolgens gaat FRUIT OP JE WERK aan de slag om de doelstelling te behalen. Daarnaast zit je bij FRUIT OP JE WERK nooit ergens aan vast en dat is wel zo flexibel.

Hoe het proces werkt is als volgt: allereerst wordt er contact opgenomen, dan wordt er een voorstel gemaakt op maat voor een juiste inzet van gezond schoolfruit, speciaal voor wat de school wil. Tot slot wordt er meteen gekeken naar de beste plek waar het fruit kan worden geplaatst zodat zoveel mogelijk personeelsleden of leerlingen het fruit zien staan en er maximaal gebruik van wordt gemaakt. Op deze manier zorg je voor een echte gezondheidsboost om zowel leraren als leerlingen weer van voldoende energie te voorzien!