Kwaliteit
boven alles

Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelig instrument om mensen te stimuleren om bewuster te leven. Vanuit die gedachte is FRUIT OP JE WERK al meer dan 10 jaar geleden gestart met het bezorgen van bedrijfsfruit en het bieden van een gezonde beleving.

 

 • Vers

  MÉÉR DAN ALLEEN VERS
  Het aanbieden van vers fruit is niet altijd genoeg om het gedrag van mensen structureel te veranderen. Daarom is ons concept vollediger en gericht op beleving en het stimuleren van een gezond eetpatroon. Door onze kaarten en displays trekt het fruit extra aandacht. Op een luchtige en laagdrempelige manier delen we informatie over de eigenschappen en voordelen van fruit. Soms met een knipoog, maar altijd met de gedachte dat kennis de sleutel tot verandering is

 • Kwaliteit

  KWALITEIT BOVEN ALLES
  Kwaliteit is bij alles wat we doen het belangrijkste uitgangspunt. Of het nu gaat om het fruit dat we inkopen of de service die we verlenen: we gaan altijd voor het allerbeste. Om die reden kopen we rechtstreeks in bij de telers en controleren we zelf al het fruit met de hand. Met herkenbare bezorgwagens zijn onze chauffeurs dagelijks onderweg om fruitboxen te leveren en op te halen bij onze klanten. Ze zorgen dat het fruit aantrekkelijk gepresenteerd wordt en de klant nergens omkijken naar heeft. Ook onze procesorganisatie is ingericht op kwaliteit. Meedenken en helpen zit in ons bloed en we sturen continu op klanttevredenheid.

 • Sympathiek

  FRUIT IS SYMPATHIEK
  We hebben de afgelopen jaren al veel bedrijven laten zien dat fruit een vorm is van aandacht. De vitaliteit van medewerkers gaat werkgevers aan het hart. Fruit beschikbaar stellen is een manier om als werkgever een gezonde levensstijl te stimuleren. Eenvoudiger en sympathieker kan het niet!

  Onze visie:
  SAMEN MAKEN WE DE WERKPLEK
  GEZONDER EN LEUKER!

Van
grond
   tot
mond

Kwaliteit is de belangrijkste focus in alles wat we doen. Van onze samenwerking met zorgvuldig geselecteerde telers, die vol passie kwaliteitsfruit telen. Tot onze eigen medewerkers die dagelijks onderweg zijn om ons fruit met de grootste zorg en een glimlach te leveren tot op de gewenste locatie.

Al
ons
fruit
is ‘teler
made’

Wij kiezen er bewust voor zoveel mogelijk direct samen te werken met lokale telers. Zowel bij onze telers als bij ons is kwaliteit het belangrijkste uitgangspunt. Bij alles wat we doen besteden we aandacht aan duurzaamheid en focussen we op het minimaliseren en voorkomen van verspilling.