Vers fruit bezorgd op je werk door FRUIT OP JE WERK

Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelig instrument om mensen te stimuleren bewuster te leven. De meeste Nederlanders komen niet aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit die is voorgeschreven door het Voedingscentrum (zo’n 200 gram). Wil je er voor zorgen dat je medewerkers meer fruit eten en zich hierdoor energieker voelen en beter presteren? Kies dan voor FRUIT OP JE WERK. Al ruim tien jaar zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden en bezorgen van fruitboxen met vers en gevarieerd fruit. Wij bezorgen fruitboxen op de werkplek, waardoor medewerkers op een gemakkelijke en laagdrempelige manier aan hun dagelijks aanbevolen fruitinname kunnen komen.

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Het laten bezorgen van een biologische fruitmand door FRUIT OP JE WERK

Wist je dat we bij FRUIT OP JE WERK ook fruitmanden met biologisch fruit kunnen bezorgen op jouw werk? Het aanbod van de producten in de fruitmand met biologisch fruit is afhankelijk van het seizoen en van wat onze telers en importeurs aanbieden. Hierdoor verschilt de inhoud van de fruitbox met biologisch fruit per week. Biologisch fruit krijgt vaak net wat langer de tijd om te groeien, te rijpen en op smaak te komen en is hierdoor kunnen wij nog smaakvoller fruit bij je bezorgen. Wel komt het hierdoor voor dat het biologisch fruit dat wij bij jou bezorgen er iets anders uitziet dan je gewend bent. Denk aan een peer met een dikke nek of een appel die niet perfect rond is. Vindt jij dit geen probleem? Bestel dan onze fruitboxen met biologisch fruit en FRUIT OP JE WERK bezorgt het gratis op jouw werk.

Wat zit er allemaal in de service die wij bezorgen?

Van grond tot jouw mond! Bij FRUIT OP JE WERK zijn we de schakel tussen lokale telers en jouw bedrijf. In slechts een paar stappen kan ons fruit bij jouw bedrijf of kantoor geregeld zijn. Wanneer je fruitmanden wilt laten bezorgen op jouw bedrijf, neemt je contact met ons op. Wij inventaristeren uw wensen en doelstellingen tijdens een persoonlijk gesprek. Aan de hand van dit gesprek komen wij met een voorstel op maat, dat aansluit bij de omvang en de kenmerken van uw organisatie. Ook verzorgen wij naast het bezorgen van de fruitmanden, de presentatie van het fruit binnen je bedrijf. En last, but not least, bezorgen wij de fruitmanden gratis op de gewenste locatie. We presenteren het fruit zoals afgesproken en controleren ook gelijk de consumptie van de afgelopen week.

Voor wie is een box vol vers fruit mogelijk? 

Hier kunnen we heel kort over zijn: alle bedrijven. De specialisten van FRUIT OP JE WERK bezorgen al sinds ruim tien jaar fruitboxen bij bedrijven door heel Nederland. Wekelijks voorzien wij honderden klanten van vers fruit, zowel grote én kleine organisatie in onder andere Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda. Onze visie is ‘Samen maken we de werkplek gezonder en leuker!’. Wanneer je FRUIT OP JE WERK binnen jouw bedrijf het fruit laat bezorgen, zullen de medewerkers, klanten en bezoekers vaker fruit eten. Je helpt hen gezonder en bewuster te leven end at lever jou als werkgever ook véél op.

Wil jij ook vers fruit laten bezorgen op je werk? Kies dan voor een fruitbox van FRUIT OP JE WERK.

Bij FRUIT OP JE WERK zorgen we voor de volledige ervaring. Naast dat we de fruitboxen bezorgen op jouw werkplek, zorgen we ook voor een mooie presentatie. Onze bezorgers controleren de presentatieschalen of -displays, zodat het fruit er weer mooi bijligt om uw medewerkers te stimuleren om meer fruit te eten. Bij de bezorging van fruitmanden op het werk hebben wij ook oog voor duurzaamheid. Onze bezorgers volgen de meest ecologische routes in hun routeplanning én sinds kort hebben we ook enkele elektrische bezorgauto’s. Ook zijn we een samenwerking aangegaan met de Amsterdamse onderneming TringTring. Zij bezorgen de fruitboxen binnen Amsterdam met een heuse bakfiets! Hoe tof is dat?!

Unieke presentatie

We vinden het erg belangrijk om te weten waarom je fruit op het werk overweegt en welke doelen je wilt bereiken. Hier stemmen we onze presentatie en communicatie naar jullie medewerkers volledig op af. Natuurlijk volledig in lijn met jullie eigen huisstijl! 

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?