Fruit op je werk laten bezorgen | FRUIT OP JE WERK

Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelig instrument om mensen te stimuleren om bewuster te leven. Wil je fruit op het werk laten bezorgen, zodat medewerkers en collega’s meer fruit eten? Maak je keuze voor FRUIT OP JE WERK! Wij zijn al meer dan tien jaar gespecialiseerd in het aanbieden en bezorgen van verse en gevarieerde fruitboxen. Wij leveren deze boxen op werkplekken in heel Nederland. Wil je meer weten? Lees verder en ontdek de vele mogelijkheden!

Over FRUIT OP JE WERK

Maak kennis met FRUIT OP JE WERK! Sinds jaar en dag leveren wij verse en gevarieerde fruitboxen aan zakelijke dienstverleners, gemeenten, zorginstellingen, scholen, winkels en meer. Veel meer. Onze visie hierbij is ‘Samen maken we de werkplek gezonder en leuker!’. Wanneer je fruit op jouw werk introduceert, helpt je medewerkers gezonder en bewuster te leven. Dat levert jou als werkgever ook veel voordelen op! Wekelijks voorziet FRUIT OP JE WERK honderden klanten van vers fruit. Het fruit is ‘teler made’. Wij kiezen er bewust voor zoveel mogelijk direct samen te werken met lokale telers die duurzaamheid en biologisch fruit hoog in het vaandel hebben staan.

Bezorging van het fruit

FRUIT OP JE WERK bezorgt het fruit bij jou op kantoor. Onze eigen medewerkers verzorgen de gratis bezorging. Zij zetten de fruitboxen niet neer bij de receptie, maar zetten het op de plek waar het fruit wordt gepresenteerd. Hier controleren ze de presentatieschalen of –displays en bekijken de consumptie van de afgelopen week. Volgens afspraak presenteren ze het fruit, zodat het er weer smakelijk en uitnodigend uitziet. Bij de bezorging van de fruitboxen hebben we bovendien oog voor duurzaamheid. Zo volgen onze bezorgers de meest ecologische routes in hun routeplanning. Sinds kort hebben we ook enkele elektrische bezorgauto’s én zijn we de samenwerking aangegaan met de Amsterdamse onderneming TringTring. In Amsterdam kunnen we de fruitboxen bezorgen met een heuse bakfiets!

Laat werkfruit bezorgen!

FRUIT OP JE WERK levert fruitboxen in heel Nederland. Zo leveren wij onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda. Wil je de vele voordelen van vers fruit ontdekken? Wij leveren aan alle bedrijven, groot én klein. Aarzel niet en neem contact op met de adviseurs van FRUIT OP JE WERK. Zij vertellen je meer over de mogelijkheden en nodigen je uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek worden jouw wensen en doelstellingen besproken en aan de hand hiervan wordt er een voorstel op maat gemaakt. Zo kan je ook fruit op jouw werkplek laten bezorgen! Wil je vooraf een proefbox ontvangen, zodat je weet wat je van FRUIT OP JE WERK kan verwachten? Vraag ‘m nu gratis aan.

Vraag de gratis fruitbox aan!

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?