Kantoorfruit

Werk je op kantoor en wil je het kantoor voorzien van vers kantoorfruit? Fruit is gezond, het geeft een positief gevoel en het stimuleert collega’s om bewuster en gezonder te leven. FRUIT OP JE WERK is al meer dan tien jaar lang gespecialiseerd in het leveren van verse en gevarieerde fruitboxen aan tal van ondernemingen in Nederland, zoals zakelijke dienstverleners, gemeenten, zorginstellingen, scholen, winkels en meer. Lees gauw verder en ontdek meer over onze mogelijkheden voor kantoorfruit!

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

FRUIT OP JE WERK is marktleider

Laat je verrassen door FRUIT OP JE WERK. Wij zijn landelijk al meer dan tien jaar marktleider op het gebied van vers fruit op het werk. Wij leveren verse en gevarieerde fruitboxen aan ondernemingen in heel Nederland, waaronder in

Klein of groot, wij kunnen leveren en een voorstel op maat maken. Tijdens de inkoop, controle en bezorging van ons fruit hebben kwaliteit en duurzaamheid altijd de aandacht. Eén van die onderdelen, is de presentatie van het fruit. Het is mogelijk om het fruit te presenteren in RVS-schalen, vloer- en tafeldisplays of opvallende fruitkisten op kantoor. Bovendien kunnen deze schalen en displays worden voorzien van je eigen huisstijl, bedrijfslogo, persoonlijke kreet, foto of beeldmateriaal.

Fruit en telers FRUIT OP JE WERK

Het fruit van FRUIT OP JE WERK is ‘teler made’ en is hoofdzakelijk afkomstig van regionale telers die duurzaam en biologisch te werk gaan. Door rechtstreeks bij de telers in te kopen, kunnen er eerlijke afspraken gemaakt worden en krijgen wij het fruit zo vers mogelijk binnen. Wij hebben onze telers zorgvuldig geselecteerd op basis van passie, ambacht en kwaliteit. De telers met wie wij werken, voldoen aan de Global-Gap richtlijnen. Deze telers dienen zich te houden aan wettelijke eisen wat er onder andere voor zorgt dat bemesting en het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen worden geregistreerd. Daarnaast kunnen we de kwaliteit van het fruit garanderen door te werken met keurmeesters die het fruit keuren en beoordelen.

Vraag onze gratis proefbox aan

Wil je fruit op jouw kantoor ervaren? Aarzel niet en neem nu contact op met FRUIT OP JE WERK! Onze adviseurs vertellen je meer over de telefoon en ze nodigen je, indien gewenst, uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertelt onze adviseur meer over de mogelijkheden van vers kantoorfruit en hij bespreekt jouw wensen en doelstellingen. Aan de hand hiervan ontvang je een voorstel op maat. Wil je vooraf een proefbox ontvangen, zodat je weet wat je van FRUIT OP JE WERK kan verwachten? Vraag de proefbox gratis aan!
Wil je meer weten? Bel dan naar 0182-600 110 of stuur een e-mail naar info@fruitopjewerk.nl

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?

Wij doen   
er alles aan
om echt verschil te maken

Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelig instrument om mensen te stimuleren om bewuster te leven. Vanuit die gedachte is FRUIT OP JE WERK gestart met het bezorgen van fruitboxen op het werk.