Fruit op werk Breda

Heb je een onderneming in de omgeving van Breda? Kies voor de verse en gevarieerde fruitboxen van FRUIT OP JE WERK, marktleider op het gebied van werkfruit! Fruit op het werk draagt bij aan vitale werknemers en werknemers met een gezonde leefstijl. Wanneer je zelf fruit inkoopt, dan ben je hier veel tijd mee kwijt. FRUIT OP JE WERK kan jou een hoop werk uit handen nemen. Zo zorgen wij voor variëteit, versheid én kwaliteit in fruit. De fruitboxen worden op jouw werkplek bezorgd en hier heb je geen omkijken naar. Lees gauw verder!

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

FRUIT OP JE WERK in omgeving Breda 

FRUIT OP JE WERK levert aan grote en kleine organisaties in heel Nederland, dus ook in de regio Breda. Als werkgever kan je met regelmaat een fruitbox laten bezorgen. Voor levering in deze Noord-Brabantse stad worden geen verzendkosten gerekend. We maken zoveel als mogelijk gebruik van regionale telers, waardoor de fruitsoorten zo min mogelijk kilometers hoeven af te leggen naar Breda. Het plaatsen van een bestelling kan natuurlijk gewoon online gebeuren. Vervolgens komt onze bezorger naar jouw kantoor of organisatie, waar een box vol vers en gevarieerd fruit afgeleverd en gepresenteerd wordt. Niet alleen commerciële organisaties, maar ook overheidsinstanties, scholen en zorginstellingen kunnen een bestelling plaatsen. Plaats dus snel een bestelling op onze site en binnen een paar dagen kan je een representatieve gratis proefbox verwachten. 

De inhoud van onze fruitboxen

Om ervoor te zorgen dat jouw werknemers het verse fruit pakken (en blijven pakken!), bieden wij een gevarieerd assortiment met fruit. Zo vind je in onze fruitboxen niet alleen bekend fruit als appels en sinaasappels, maar ook tropisch fruit en zogeheten ‘vergeten fruitsoorten’. Zo kan de fruitbox vernieuwend blijven en wordt er elke keer iets anders geboden. Lees hier meer informatie over de steeds wisselende inhoud van de fruitbox. We werken zoveel mogelijk met lokale telers, dus met fruit van Hollandse bodem. Er zijn fruitboxen in verschillende maten beschikbaar. Al het fruit is direct gereed om gegeten te worden, zodat de fruitboxen alleen maar mooi gepresenteerd hoeven te worden. Hoe de fruitbox aangeboden wordt, is helemaal aan jou en jouw organisatie. Bekijk op onze website meer informatie over de presentatiemogelijkheden

Maak een afspraak voor een offerte op maat!

Is je interesse gewekt, maar wil je eerst een fruitbox van FRUIT OP JE WERK proberen? Bij ons heb je de mogelijkheid om een gratis proefbox te bestellen. Hiermee kan je de verschillende fruitsoorten ervaren en kan je bekijken hoe het fruit binnen je bedrijf wordt ontvangen. Mocht de proefbox goed bevallen, dan komt onze adviseur graag bij je langs op locatie in Breda. In een persoonlijk adviesgesprek worden jouw wensen en doelstellingen met betrekking tot werkfruit besproken en aan de hand hiervan kunnen we jou een persoonlijk voorstel doen. Een voorstel waar je blij van wordt. Waar wacht je op? Neem vandaag nog contact met ons op! 

Unieke presentatie

We vinden het erg belangrijk om te weten waarom je fruit op het werk overweegt en welke doelen je wilt bereiken. Hier stemmen we onze presentatie en communicatie naar jullie medewerkers volledig op af. Natuurlijk volledig in lijn met jullie eigen huisstijl! 

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?