Fruit op werk Tilburg

Heb je een bedrijf of organisatie in Tilburg en wil je jouw medewerkers trakteren op vers fruit? Fruit levert een positieve bijdrage aan vitale en gezonde medewerkers! Waarschijnlijk is jouw eerste gedachte dat werkfruit een hoop rompslomp met zich meebrengt. Gelukkig kan FRUIT OP JE WERK dat van jou overnemen. Wij kunnen ervoor zorgen dat er op regelmatige basis een fruitbox bezorgd wordt waar werknemers direct van kunnen eten. Lees gauw verder hoe FRUIT OP JE WERK in zijn werk gaat. Ook vertellen we je meer over het aanvragen van een gratis en vrijblijvende proefbox!

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Unieke presentatie

We vinden het erg belangrijk om te weten waarom je fruit op het werk overweegt en welke doelen je wilt bereiken. Hier stemmen we onze presentatie en communicatie naar jullie medewerkers volledig op af. Natuurlijk volledig in lijn met jullie eigen huisstijl! 

Werkfruit laten bezorgen in Tilburg 

In Tilburg kunnen wij bij zowel grote als kleine organisaties werkfruit leveren. Wij bezorgen hier gratis en onze bezorgers zijn meerdere keren per week in deze stad te vinden. Fijn om te weten is dat er in de regio Tilburg geen verzendkosten worden gerekend. Het fruit wordt door onze eigen bezorgmedewerkers geleverd én gepresenteerd op de afdeling of in de kantine. We kunnen hierbij gebruikmaken van verschillende presentatiemogelijkheden. Dankzij een professionele en aantrekkelijke presentatie, kunnen jouw medewerkers het fruit eenvoudig pakken. De fruitboxen kunnen ook bij recepties, ontvangstbalies, wachtkamers en vergaderruimtes geplaatst worden, zodat zowel bezoekers als klanten het fruit kunnen meepakken. Het voordeel van werkfruit is dat je het eenvoudig even tussendoor kan eten en het levert een positieve bijdrage aan de vitaliteit van werknemers.

Wat zit er in een fruitbox?

Bij FRUIT OP JE WERK geloven we in kwaliteit, variëteit én versheid. Zo werken we zoveel als mogelijk met lokale telers uit de directe omgeving van Tilburg. We stellen hoge eisen aan de leveranciers van onze fruitsoorten: zo zorgen we ervoor dat al onze producten kwalitatief goed zijn. We leveren de bekende en populaire fruitsoorten, maar ook tropische varianten en de zogenaamde ‘vergeten’ fruitsoorten. Variëteit draagt er namelijk aan bij dat werknemers zo lang mogelijk fruit blijven eten en gezonde keuzes blijven maken. De inhoud van de fruitbox varieert van week tot week. Bekijk op onze website meer informatie over de inhoud van de box. Het fruit wordt klaar voor gebruik afgeleverd en gepresenteerd op de werkplek, waardoor jij er geen omkijken naar hebt. 

Neem contact op met FRUIT OP JE WERK

Wil je weten wat FRUIT OP JE WERK voor jou kan betekenen? Vraag via onze website een gratis proefbox aan! Zo kan je ons fruit een keer proberen, zonder dat je aan verplichtingen vast zit. Wij zijn sowieso niet van de verplichtingen, want je hoeft bij ons geen contract te tekenen. Als de proefbox bevalt, komt onze adviseur naar je toe in Tilburg. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek worden jouw wensen en doelstellingen in kaart gebracht. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij jou een persoonlijk en vrijblijvend voorstel doen. Waar wacht je op? Laat je overtuigen door de fruitboxen van FRUIT OP JE WERK! Neem contact met ons op.

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?