Fruit op werk Groningen

Wil je werkfruit introduceren? Kies voor FRUIT OP JE WERK, specialist in verse en gevarieerde fruitboxen voor kleine en grote organisaties in heel Nederland! Ook in het hoge noorden voorzien wij werknemers graag van hun dagelijkse portie fruit. FRUIT OP JE WERK neemt je in Groningen en omgeving alle rompslomp uit handen en levert regelmatig een verse en gevarieerde fruitbox bij jou op het werk. Dit fruit kan je beschikbaar stellen aan werknemers, zodat zij eenvoudig fruit pakken. Fruit eten is gezond en draagt bij aan een vitale leefstijl. 

 

]

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Zo bestel je FRUIT OP JE WERK in Groningen

Genieten van lokaal Gronings fruit? Dan ben je bij FRUIT OP JE WERK op het goede adres, want wij werken zoveel mogelijk met lokale telers. Maar daarover later meer, want we vertellen je eerst meer over onze leveringen in Groningen en omgeving. Onze ervaren en professionele bezorgers zijn regelmatig in Groningen te vinden, waar ze de fruitboxen gratis bezorgen bij tal van bedrijven en organisaties. Begin met het bestellen van een proefbox en laat dan onze adviseurs naar het hoge noorden afreizen om jou te voorzien van een passend advies. En helemaal prettig: werkfruit gaat niet ten koste van jullie vrije ruimte waardoor je hier dus geen extra belasting over betaalt. Lees hier meer informatie over de fiscale voordelen

Inhoud van de fruitbox 

In de fruitboxen van FRUIT OP JE WERK vind je een grote variatie aan fruitsoorten. Omdat de fruitbox voor uiteenlopende werknemers bedoeld is, is het extra van belang dat iedereen een lekker stuk fruit kan pakken. Zo leveren wij gebruikelijke fruitsoorten als appels, peren en bananen, maar ook exotisch fruit en de zogenaamde ‘vergeten’ fruitsoorten. Lees hier meer over de steeds wisselende inhoud van de fruitboxen. Onze boxen zijn beschikbaar in verschillende maten en onze adviseur zal met jou bespreken welke fruitbox passend is bij jouw organisatie. Nog een groot voordeel van onze fruitbox is dat het fruit wordt geleverd én gepresenteerd op jouw werkplek. Wij kunnen jou ondersteunen met tal van presentatiemogelijkheden. Met promotiemateriaal, posters en opvallende fruitdisplays attenderen wij jouw medewerkers op de aanwezigheid van fruit. Want hoe meer mensen ons fruit ervaren, hoe beter én gezonder!

Bestel die proefbox voor jouw werkgever 

Klaar voor fruit op je werk in Groningen? Begin dan met het aanvragen van de gratis proefbox van FRUIT OP JE WERK. Zo kan je zonder verplichtingen kijken hoe de fruitbox eruit ziet en hoe hij in de smaak valt bij jouw medewerkers. Als werkgever zit je bij ons sowieso nooit vast aan een contract. De adviseurs van FRUIT OP JE WERK kunnen jou hier tijdens een persoonlijk adviesgesprek meer informatie over geven! In het adviesgesprek kan onze adviseur jou ook voorzien van een passend voorstel met een aantrekkelijk prijskaartje. Neem nu contact met ons op!

Unieke presentatie

We vinden het erg belangrijk om te weten waarom je fruit op het werk overweegt en welke doelen je wilt bereiken. Hier stemmen we onze presentatie en communicatie naar jullie medewerkers volledig op af. Natuurlijk volledig in lijn met jullie eigen huisstijl! 

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?