Fruit op werk Den Haag

Werk je bij een organisatie in Den Haag en wil je fruit op de werkvloer introduceren? Kies voor FRUIT OP JE WERK, aanbieder van verse en gevarieerde fruitboxen. Wij leveren deze fruitboxen aan grote en kleine organisaties in heel Nederland, onder andere in de regio Den Haag. Zowel overheidsorganisaties, bedrijven en ondernemingen kunnen zich laten voorzien van werkfruit voor hun werknemers. Lees hier meer informatie en ontdek of ons werkfruit ook voor jouw organisatie geschikt is! 

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Unieke presentatie

We vinden het erg belangrijk om te weten waarom je fruit op het werk overweegt en welke doelen je wilt bereiken. Hier stemmen we onze presentatie en communicatie naar jullie medewerkers volledig op af. Natuurlijk volledig in lijn met jullie eigen huisstijl! 

Werkfruit in Den Haag

Als bedrijf in de regio Den Haag op zoek naar de mogelijkheid om fruit aan te bieden aan werknemers? FRUIT OP JE WERK biedt die mogelijkheid en levert gratis in deze kuststad. In de regio groeit een grote diversiteit aan vruchten, dus veel kilometers hoeven de pakketten niet af te leggen. Naast dat dit praktische voordelen biedt, kan het ook financieel aantrekkelijker zijn om via FRUIT OP JE WERK te laten leveren. Of het nu om Den Haag centrum of Scheveningen gaat: er kan op vaste tijden in de week geleverd worden en in dit geval is dat ook kosteloos. Een bestelling is gauw geplaatst en er wordt een vers en gevarieerd fruitpakket geleverd dat direct klaar is voor consumptie. Het fruit wordt geleverd en gepresenteerd op de afdeling of in de kantine, zodat medewerkers het eenvoudig kunnen pakken. Wel zo prettig én gemakkelijk!

Voordelen fruit op je werk

Het eten van fruit is gezond. Toch haalt een groot deel van de Nederlanders niet de aanbevolen hoeveelheid fruit vanuit het Voedingscentrum, namelijk twee stuks per dag. Zorg dat jouw medewerkers voldoende fruit eten en kies voor FRUIT OP JE WERK. Fruit op het werk aanbieden zorgt voor gezonde en vitale werknemers. Laat je verrassen door FRUIT OP JE WERK, dé Nederlandse marktleider op het gebied van werkfruit. FRUIT OP JE WERK biedt een hoop variëteit in fruit. Zo ontvang je in onze fruitboxen niet alleen de standaard appels, bananen en peren, maar ook exotische vruchten en fruitsoorten die een beetje in de vergetelheid zijn geraakt. Daarnaast werken wij veel met seizoensgebonden producten, want dat is niet alleen beter voor de prijs, maar ook voor het milieu. Als ons fruit is kwaliteitsfruit, afkomstig van lokale telers die veelal biologisch fruit verbouwen.

Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan!

Is je interesse gewekt en wil je FRUIT OP JE WERK bestellen in Den Haag? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden! Zo is het mogelijk om eerst een gratis proefbox aan te vragen. Zo kan je kijken of onze fruitboxen in de smaak vallen bij jouw medewerkers. Is dit het geval, dan plannen we graag een persoonlijk kennismakingsgesprek met je in. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de mogelijkheden van werkfruit en ze bespreken jouw wensen en doelstellingen. Aan de hand hiervan geven wij je een vrijblijvende kostenopgave, zodat je weet wat werkfruit voor jouw organisatie kost. Aarzel niet en laat je voorlichten over de vele voordelen van werkfruit! 

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?