Fruit kantoor

Fruit is gezond, dat weten we allemaal. Toch eet een groot deel van de Nederlanders nog niet voldoende fruit. Help de medewerkers op jouw kantoor of binnen jouw school aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit en laat eenvoudig het beste fruit op kantoor bezorgen!

FRUIT OP JE WERK is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het aanbieden en bezorgen van verse en gevarieerde fruitboxen aan zowel grote als kleine klanten, zoals ondernemingen, kantoren, instellingen, winkels, kantines en wachtruimtes.

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over FRUIT OP JE WERK

Maak kennis met FRUIT OP JE WERK, marktleider op het gebied van vers fruit op kantoor. Wij leveren fruitboxen aan tal van zakelijke organisaties in Nederland. Hoofdzakelijk aan kantoren en werkplekken (het zogenaamde kantoorfruit).

Ons fruit op kantoor wordt weggezet op de afdeling of in de kantine, zodat medewerkers het eenvoudig kunnen pakken. Ook staan de fruitboxen bij recepties, ontvangstbalies, wachtkamers en vergaderruimtes, zodat bezoekers en klanten van het kantoor het fruit gemakkelijk kunnen pakken.

Al ons fruit is hoofdzakelijk afkomstig van regionale telers die duurzaamheid en biologisch fruit hoog in het vaandel hebben staan. Dit sluit feilloos aan bij onze MVO-doelstellingen.

Levering van het fruit op kantoor

FRUIT OP JE WERK levert de fruitmanden of het schoolfruit gratis af op jouw kantoor of school. Wij beschikken over een eigen bezorgdienst met bekwame en professionele bezorgers. Zij brengen de fruitmanden naar de afgesproken plek binnen jouw bedrijf. Hier controleren ze de consumptie van de afgelopen week en vullen ze de presentatiedisplays aan met vers fruit.

Voor de presentatie van het fruit op kantoor werken we met verschillende presentatiemogelijkheden, zoals RVS-schalen, vloerdisplays en tafeldisplays. Dit zorgt voor een aantrekkelijke en in-het-oog-springende presentatie, zodat medewerkers, klanten en bezoekers het fruit binnen het bedrijf eerder zullen pakken.

Plan een adviesgesprek met ons in voor vers fruit op kantoor

Wil je ook fruit op jouw kantoor? Wij leveren in heel Nederland, waaronder in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda

Neem contact op met FRUIT OP JE WERK en laat je voorlichten over de mogelijkheden om bij jou fruit op kantoor te laten bezorgen! Indien gewenst plannen we een persoonlijk adviesgesprek met je in, zodat we jouw wensen en doelstellingen kunnen bespreken en je nooit te weinig of teveel fruit op kantoor ontvangt.

Aan de hand van dit adviesgesprek ontvang je een voorstel op maat, waarin ook de omvang en kenmerken van jouw organisatie zijn opgenomen. Na akkoord op ons voorstel worden de verse en gevarieerde fruitboxen bezorgd op jouw kantoor en kan het grote genieten beginnen!

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Wij doen   
er alles aan
om echt verschil te maken

Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelig instrument om mensen te stimuleren om bewuster te leven. Vanuit die gedachte is FRUIT OP JE WERK gestart met het bezorgen van fruitboxen op het werk.