Een topkwaliteit fruitmand? Kies dan voor FRUIT OP JE WERK

Om de medewerkers in jouw bedrijf te stimuleren meer fruit te eten, laat je een fruitmand bezorgen op kantoor door FRUIT OP JE WERK. Wij zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in het aanbieden en bezorgen van fruitmanden met vers en gevarieerd fruit. Dit doen wij aan tal van ondernemingen in Nederland, zoals zakelijk dienstverleners, gemeenten, zorginstellingen, scholen, winkels en meer. Klein of groot, wij kunnen fruitmanden bezorgen en een voorstel op maat maken. Lees gauw verder over de mogelijkheden!

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat kan je verwachten als je een fruitmand laat bezorgen door FRUIT OP JE WERK?

Heb je besloten dat je regelmatig een fruitmand wilt laten bezorgen op kantoor? Dan is het voor jou belangrijk om te weten wat je kunt verwachten van de fruitmanden van FRUIT OP JE WERK. Onze fruitmanden bestaan altijd uit een grote verscheidenheid aan verschillende stukken fruit. We combineren seizoensfruit met ‘vergeten’ fruit en tropisch fruit, om zo een gevarieerde fruitmand te versturen aan jouw bedrijf. Zelf kan jij wekelijks op de website bekijken wat de inhoud van de fruitmand is. Wil je iets wijzigen aan de samenstelling of de hoeveelheid van de fruitmand? Geef dit dan 48 uur voor de levering aan ons door, dan passen we dit aan. Zeer gemakkelijk én klantvriendelijk.

Voor wie is een fruitmand op kantoor mogelijk? 

Doordat veel Nederlanders onvoldoende fruit eten en daardoor niet aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit komen, is de fruitmand op kantoor voor heel veel mensen geschikt. Fruit is namelijk gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelig instrument om mensen te stimuleren bewuster te leven. Om een bijdrage te leveren aan een gezonde werkplek en gemotiveerd personeel, is er FRUIT OP JE WERK. Al meer dan tien jaar bezorgen wij fruitmanden bij bedrijven door heel Nederland. Zo leveren wij onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda.

Hoe ziet het proces rondom het versturen van de fruitmanden er bij ons uit? 

Wanneer jij beslist dat je fruitmanden wilt bestellen voor jouw kantoor, dan is dat in slechts een paar stappen geregeld. Allereerst neem je uiteraard contact met ons op. Wanneer we overeenkomen over de fruitmand die je wilt bestellen, komen we met een voorstel op maat, gebaseerd op de omvang en de kenmerken van jouw organisatie. Samen kijken we naar de manier waarop we de fruitmanden presenteren binnen jouw kantoor, zodat alle medewerkers op de hoogte zijn van de aanwezigheid van het fruit. Dit kunnen we doen door gebruik te maken van fruitboxen of RVS-schalen en natuurlijk behoort een spetterende kick-off actie tot de mogelijkheden. Tot slot zorgt FRUIT OP JE WERK voor gratis bezorging van de fruitmanden bij jou op kantoor. Hier presenteren we de fruitmanden en controleren we de consumptie van de afgelopen week.

Bij FRUIT OP JE WERK bestel je fruitmanden voor op jouw werkplek

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een fruitmand vol vers fruit voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met de adviseurs van FRUIT OP JE WERK! Zij vertellen je alles over de mogelijkheden rondom het bezorgen van fruitmanden op het werk, zodat er in een vrijblijvend adviesgesprek kan worden gekeken naar jouw wensen en eisen. Aan de hand hiervan ontvang je een prijsopgave op maat, die precies laat zien hoeveel het jouw bedrijf kost om voorzien te worden van fruitmanden op kantoor. Ga je akkoord, dan bezorgen we onze fruitmanden bij jouw bedrijf! Uiteraard kan je ook vooraf een gratis proefbox aanvragen, zodat je weet hoe FRUIT OP JE WERK te werk gaat.

Unieke presentatie

We vinden het erg belangrijk om te weten waarom je fruit op het werk overweegt en welke doelen je wilt bereiken. Hier stemmen we onze presentatie en communicatie naar jullie medewerkers volledig op af. Natuurlijk volledig in lijn met jullie eigen huisstijl! 

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?