Fruitmand werk

Fruit is gezond en het draagt bij aan een bewuste leefstijl. Toch eten veel Nederlanders niet de dagelijks aanbevolen hoeveelheid fruit. Wil je jouw medewerkers en collega’s helpen om gezond te leven? Laat door FRUIT OP JE WERK een fruitmand op het werk bezorgen! Al meer dan tien jaar lang bezorgen wij verse en gevarieerde fruitboxen aan tal van ondernemingen in Nederland. Klein of groot, wij kunnen leveren en een voorstel op maat maken. Lees meer en raak overtuigd!

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over FRUIT OP JE WERK

Maak kennis met FRUIT OP JE WERK, specialist in vers fruit voor bedrijven in Nederland. Onze visie is ‘Samen maken we de werkplek gezonder en leuker!’. Wanneer je fruit op jouw werk introduceert, dan zullen jouw medewerkers, klanten en bezoekers een lach op hun gezicht krijgen. Je helpt hen gezonder en bewuster te leven en dat levert jou als werkgever ook véél op. Wekelijks voorziet FRUIT OP JE WERK honderden klanten van vers fruit. Ons fruit is hoofdzakelijk afkomstig van regionale telers die duurzaamheid en biologisch fruit hoog in het vaandel hebben staan. Dit sluit feilloos aan bij onze MVO-doelstellingen.

Promotie en presentatie van vers fruit

Het fruit van FRUIT OP JE WERK wordt op een aantrekkelijke en in-het-oog-springende manier gepresenteerd, zodat de medewerkers, klanten of bezoekers van jouw bedrijf het fruit gemakkelijk pakken. We kunnen het verse fruit presenteren in RVS-schalen, enkele vloerdisplays, dubbele vloerdisplays en tafeldisplays. Deze displays kunnen worden voorzien van een eigen lay-out, voorzien van het logo, de huisstijlkleuren of de slogan van jouw bedrijf. En wil je extra aandacht geven aan de aanwezigheid van vers fruit, dan kunnen wij uitnodigend promotiemateriaal ontwikkelen, zoals posters en ander promomateriaal. Ook kunnen wij met je meedenken over bijzondere kick-off acties, zodat iedereen kennismaakt met het fruit van FRUIT OP JE WERK!

Bestel een fruitmand voor jouw werk

FRUIT OP JE WERK inschakelen? Wij leveren aan klanten in heel Nederland, waaronder Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda. Aarzel niet en neem contact op met onze adviseurs! Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en nodigen je – indien gewenst – uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek worden jouw wensen en doelstellingen besproken, en aan de hand hiervan kan een passend voorstel worden gemaakt! Na akkoord op ons voorstel worden de verse en gevarieerde fruitmanden bezorgd en kan het genieten beginnen! Waar wacht je op? Neem vandaag nog contact met ons op.

Unieke presentatie

We vinden het erg belangrijk om te weten waarom je fruit op het werk overweegt en welke doelen je wilt bereiken. Hier stemmen we onze presentatie en communicatie naar jullie medewerkers volledig op af. Natuurlijk volledig in lijn met jullie eigen huisstijl! 

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?