Fruit bedrijf

Fruit is gezond, dat weten we allemaal. Toch neemt nog niet iedere Nederlander fruit mee naar het werk. Wil je jouw collega’s stimuleren om vaker fruit te eten? Laat op jouw bedrijf vers fruit bezorgen! FRUIT OP JE WERK is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het aanbieden en bezorgen van verse en gevarieerde fruitboxen aan tal van ondernemingen en onderwijsinstellingen in Nederland. Klein of groot, wij kunnen leveren aan iedere organisatie! Lees op deze pagina de vele voordelen van fruit voor jouw bedrijf!

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

FRUIT OP JE WERK levert kwaliteit

Laat je verrassen door FRUIT OP JE WERK, aanbieder van verse en gevarieerde fruitboxen. Wekelijks leveren wij deze boxen aan honderden zakelijke klanten. Kwaliteit is bij alles wat we doen het belangrijkste uitgangspunt. Of het nu gaat om het fruit dat we inkopen of de service die we verlenen: we gaan altijd voor het allerbeste. Om die reden kopen we rechtstreeks in bij regionale telers en controleren we zelf al het fruit met de hand. We zetten in op duurzaam en biologisch fruit en dat sluit naadloos aan bij de MVO-doelstellingen van FRUIT OP JE WERK.

Fruitboxen voor jouw bedrijf

FRUIT OP JE WERK levert fruitboxen in heel Nederland, waaronder in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda. Het fruit dat wij leveren, wordt op professionele wijze gepresenteerd. Zo kunnen we het fruit presenteren in RVS-schalen, vloerdisplays en tafeldisplays. Wil je dat de displays een persoonlijk tintje hebben, dan kunnen wij deze voorzien van het logo, de huisstijlkleuren of de slogan van jouw bedrijf. Dit zorgt voor een aantrekkelijke en in-het-oog-springende fruitpresentatie, zodat medewerkers, klanten en bezoekers van jouw bedrijf het fruit gemakkelijk zullen pakken. De inhoud van de fruitbox bestaat altijd uit zeven tot acht fruitsoorten, maar de samenstelling verschilt van week tot week. Zo worden medewerkers altijd verrast en houden we het verstrekken van vers fruit uitdagend.

Bespreek de mogelijkheden van bedrijfsfruit

Wil je vers fruit in jouw bedrijf introduceren? Neem dan snel contact op met de adviseurs van FRUIT OP JE WERK en bespreek de mogelijkheden voor zo'n overheerlijke fruitkist van Fruit Op Je Werk! Indien gewenst nodigen onze adviseurs je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarin jouw wensen en doelstellingen worden bepaald. Zo kunnen wij jou een voorstel op maat doen, zodat je ook op jouw werkvloer vers fruit kan aanbieden. Wil je liever eerst een proefbox ontvangen? Geen probleem. Vraag jouw gratis proefbox aan en ontdek wat fruit voor jouw bedrijf kan betekenen!

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Wij doen   
er alles aan
om echt verschil te maken

Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelig instrument om mensen te stimuleren om bewuster te leven. Vanuit die gedachte is FRUIT OP JE WERK gestart met het bezorgen van fruitboxen op het werk.