Topkwaliteit biologisch (werk)fruit? Dan kies je voor FRUIT OP JE WERK!

Regelmatig kregen wij van onze klanten de vraag of wij naast ons reguliere verse fruit ook 100% biologisch vers fruit op het werk kunnen bezorgen. Wij hebben onze inkopers en keurmeesters direct op pad gestuurd. En met succes: in samenwerking met Hollandse telers en importeurs, die biologisch fruit leveren en beschikken over alle nodige keurmerken, introduceren wij FRUIT OP JE WERK 100% BIO! Maar waarom is biologisch fruit nu zo belangrijk? Biologisch fruit krijgt vaak net wat langer de tijd om te groeien, te rijpen en op smaak te komen, waardoor wij iedere week een box vol super smaakvol biologisch fruit op jouw werk kunnen bezorgen. Daarnaast ondersteun jij met de biologische fruitbox lokale telers die vol passie kwaliteitsfruit telen. 

Hoe ziet ons biologisch fruitpakket eruit?

In onze fruitpakketten met biologisch fruit vind je regelmatig verschillende fruitsoorten. Het aanbod van biologisch fruit hangt namelijk af van het seizoen en wat onze telers en importeurs aanbieden. Hierdoor verschilt de inhoud van de fruitbox met 100% biologisch fruit per week. Iedere week maakt onze inkoopafdeling een selectie van mooie seizoensgebonden fruitsoorten. Hiervoor komen alleen de beste fruitsoorten in aanmerking. In iedere box zit altijd het volgende biologische fruit: appels, peren, sinaasappels, bananen en mandarijnen. Daarnaast zitten er iedere week een aantal andere biologische fruitsoorten bij.

Hoe dragen we met onze biologische fruitboxen bij aan duurzaamheid?

Naast het leveren van biologische fruitboxen doet FRUIT OP JE WERK nog meer om bij te dragen aan een duurzame wereld. Onze bezorgers plannen de bezorging volgens de meest ecologische routes én sinds kort hebben we een aantal volledig elektrische bezorgauto’s. Daarnaast hebben wij drie vestigingen, waardoor we zo min mogelijk kilometers maken tijdens de bezorging van jullie biologische fruitboxen. Oók hebben we routes die op de bakfiets worden gereden, want dat is éxtra duurzaam.

Voor wie is ons biologisch fruitpakket geschikt? 

Voor ieder bedrijf of voor iedere onderwijsinstelling die op zoek is naar een manier om een gezondere leefstijl voor zijn medewerkers te stimuleren! Elk stukje biologisch fruit verschilt van uiterlijk en vorm. Het kan dus vooromen dat je een peer met een dikke net aantreft of een appel die niet perfect rond is. Dat doet echter niets af aan de smaak! Vind je dit geen probleem én heb je biologisch fruit hoog in het vaandel staan? Dan is een box met biologisch fruit van FRUIT OP JE WERK geschikt voor jou! Wij bezorgen biologisch fruit op jouw werk en presenteren het op een aantrekkelijke manier voor jouw werknemers. Ook controleren wij de fruitconsumptie van de afgelopen week, zodat we de fruitboxen kunnen aanpassen. Wij kopen nooit te veel fruit in, maar mocht er onverhoopt toch fruit overblijven brengen we dit naar de voedselbank óf maken we er appel- of perensap van.

Biologisch fruit online bestellen? Kies voor een fruitabonnement van FRUIT OP JE WERK!

Hebben wij jou mogen overtuigen en wil je graag biologisch fruit laten bezorgen op het werk? Kies dan voor FRUIT OP JE WERK, aanbieder van fruitboxen met biologisch fruit voor jouw bedrijf. Wist je dat wij al ruim 10 jaar wekelijks honderden klanten voorzien van vers fruit? Zowel grote én kleine organisaties in onder andere Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda zijn klant bij ons. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen met één van onze adviseurs bespreek jij de doelstellingen en wensen met betrekking tot het biologische fruit voor op het werk. Aan de hand van het gesprek ontvang je een vrijblijvende kostenopgave op maat. Wil je vooraf liever ervaren wat FRUIT OP JE WERK kan betekenen? Vraag dan gratis de proefbox aan en ervaar zelf wat een box vol biologisch fruit met jouw werknemers doet!