Fruit voor bedrijven

Wil je jouw medewerkers en collega’s helpen gezonder te leven? Laat fruit op het bedrijf bezorgen! FRUIT OP JE WERK is specialist in het aanbieden en bezorgen van verse en gevarieerde fruitboxen. Wij leveren deze fruitboxen al meer dan tien jaar aan uiteenlopende organisaties in Nederland, zoals zakelijke dienstverleners, gemeenten, zorginstellingen, scholen, winkels en meer. Klein of groot, wij kunnen leveren aan jouw bedrijf. Lees meer en ontdek de vele mogelijkheden van fruit voor bedrijven!

Kwaliteitsfruit van FRUIT OP JE WERK

FRUIT OP JE WERK is al meer dan tien jaar lang marktleider op het gebied van vers fruit voor bedrijven. Wekelijks voorzien wij honderden klanten van verse en gevarieerde fruitboxen. Kwaliteit is bij alles wat we doen het belangrijkste uitgangspunt. Of het nu gaat om het fruit dat we inkopen of de service die we verlenen: we gaan altijd voor het allerbeste. Om die reden kopen we rechtstreeks in bij telers en controleren we zelf al het fruit met de hand. Al ons fruit is ‘teler made’ en is hoofdzakelijk afkomstig van regionale telers die duurzaam en biologisch te werk gaan.

Presentatie van het fruit

Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelig instrument om mensen te stimuleren om bewuster te leven. Om jouw medewerkers en collega’s te attenderen op de aanwezigheid van vers fruit, kunnen we uitnodigend presentatiemateriaal maken. Denk bijvoorbeeld aan posters en ander promomateriaal. Wij denken met je mee over de communicatie en kunnen zelfs bijzondere kick-off acties op touw zetten. Het fruit wordt bovendien ook zeer aantrekkelijk gepresenteerd in RVS-fruitschalen, dubbele vloerdisplays, enkele vloerdisplays en tafeldisplays. Deze kunnen worden voorzien van jouw bedrijfslogo of huisstijlkleuren.

Vraag nu bedrijfsfruit aan!

FRUIT OP JE WERK levert fruitboxen in heel Nederland. Zo leveren wij onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda. Wil je vers fruit in jouw bedrijf introduceren? Schroom niet en neem vandaag nog contact op met FRUIT OP JE WERK! Onze adviseurs vertellen je meer en nodigen je graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek inventariseren zij jouw wensen en doelstellingen, zodat je een passend prijsvoorstel ontvangt. En helemaal prettig: wil je vooraf een proefbox ontvangen, dan kan je deze geheel gratis aanvragen. Zo ervaar je het gemak van bedrijfsfruit!

Vraag de gratis fruitbox aan!

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?