Fruit voor bedrijven

Wil je jouw medewerkers en collega’s helpen gezonder te leven? Laat fruit op het bedrijf bezorgen! FRUIT OP JE WERK is specialist in het aanbieden en bezorgen van vers fruit voor bedrijven. Wij leveren deze fruitboxen al meer dan tien jaar aan uiteenlopende bedrijven in Nederland, zoals zakelijke dienstverleners, gemeenten, zorginstellingen, scholen, winkels en meer. Klein of groot bedrijf, wij leveren de hoeveelheid fruit dat past bij jouw bedrijf. Lees meer en ontdek de vele mogelijkheden van fruit voor bedrijven!

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoogste kwaliteit fruit voor bedrijven van FRUIT OP JE WERK

FRUIT OP JE WERK is al meer dan tien jaar lang marktleider op het gebied van vers fruit voor bedrijven. Wekelijks voorzien wij honderden bedrijven van verse en gevarieerde fruitboxen. Kwaliteit is bij alles wat we doen het belangrijkste uitgangspunt. Of het nu gaat om het fruit dat we inkopen of de service die we verlenen wanneer we het fruit bij uw bedrijf leveren: we gaan altijd voor het allerbeste.

Om die reden kopen we ons fruit voor bedrijven rechtstreeks in bij telers en controleren we zelf al het fruit met de hand. Al ons fruit is ‘teler made’ en is hoofdzakelijk afkomstig van regionale telers die duurzaam en biologisch te werk gaan.

Presentatie van ons fruit voor bedrijven

Fruit bij bedrijven is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelig instrument om het personeel te stimuleren om bewuster te leven. Om jouw medewerkers en collega’s te attenderen op de aanwezigheid van vers fruit in het bedrijf, kunnen we uitnodigend presentatiemateriaal maken. Denk bijvoorbeeld aan posters en ander promomateriaal.

Wij denken met je mee over de communicatie en kunnen zelfs bijzondere kick-off acties op touw zetten zodat het fruit voor jouw bedrijf een enorm succes wordt. Het fruit wordt bovendien ook zeer aantrekkelijk gepresenteerd in RVS-fruitschalen, dubbele vloerdisplays, enkele vloerdisplays en tafeldisplays. Deze kunnen worden voorzien van een bedrijfslogo of huisstijlkleuren van het bedrijf.

Vraag nu fruit voor uw bedrijf aan!

FRUIT OP JE WERK levert fruit aan bedrijven door heel Nederland. Zo leveren wij onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda. Wil je vers fruit in jouw bedrijf introduceren? Schroom niet en neem vandaag nog contact op met FRUIT OP JE WERK!

Onze adviseurs vertellen je graag meer over het fruit voor bedrijven en nodigen u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek inventariseren zij de wensen en doelstellingen, zodat u een passend prijsvoorstel voor het fruit voor uw bedrijf ontvangt. En helemaal prettig: wilt u vooraf een proefbox ontvangen, dan kan je deze geheel gratis aanvragen. Zo ervaar je het gemak van vers fruit voor bedrijven!

Unieke presentatie

We vinden het erg belangrijk om te weten waarom je fruit op het werk overweegt en welke doelen je wilt bereiken. Hier stemmen we onze presentatie en communicatie naar jullie medewerkers volledig op af. Natuurlijk volledig in lijn met jullie eigen huisstijl! 

Voordelen voor werkgevers

Dat fruit goed is voor de gezondheid en vitaliteit van medewerkers wist je misschien al. Maar wist je ook dat je bij FRUIT OP JE WERK nooit vastzit aan een contract en dat bezorging altijd gratis is? Ook biedt fruit op het werk fiscale voordelen. Benieuwd naar wat een fruitbox jouw organisatie op kan leveren?

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?