Belangrijke update

27-03-2020

Lieve klanten,

Wegens omstandigheden m.b.t. het Coronavirus hebben wij de fruitleveringen van afgelopen weken bij veel klanten niet af kunnen leveren. Om verspilling te voorkomen hebben wij het verse fruit, namens deze klanten, contactloos afgeleverd bij honderden zorginstellingen. Namens al deze zorghelden en namens ons team: ontzettend bedankt! Bekijk de reacties hier!

Door het hartverwarmende gebaar van jullie als klanten en de geweldige reacties die wij uit de zorg krijgen, zijn wij meer dan ooit gemotiveerd om deze periode met z’n allen de uitdaging aan te gaan!  Samen staan we sterk!

MOGELIJKHEDEN VOOR DE KOMENDE WEKEN: 

1. CONTACTLOZE VITAMINEN OP DE WERKVLOER!
De fruitleveringen blijven ontvangen? Heel graag zelfs! Wij gaan hard aan de slag met het maken van nieuwe routes voor onze klanten die fruit willen blijven ontvangen.

  • Maandag en woensdag kopen onze inkopers en keurmeesters exact in wat wij mogen leveren. Maandagmiddag en -avond verpakken wij dit voor jullie. Zo voorkomen wij verspilling!
  • Dinsdag en donderdag leveren wij landelijk met onze toffe peren het fruit aan jullie. De komende 2 weken bestaat de keuze uit een fruitbox met 30, 40 of 50 stuks makkelijk te consumeren fruit.

Onze bezorgers zullen de fruitboxen bij de entree, receptie of expeditie afleveren zonder in contact te komen met jullie medewerkers. Vervolgens zorgen jullie zelf voor de interne distributie.

Het aantal stuks fruit ophogen of verminderen? Geef dit per email aan op samenstaanwesterk@fruitopjewerk.nl en wij verwerken dit voor jullie voor de eerstvolgende levering.

2. SAMEN STAAN WE STERK: FRUIT VOOR DE ZORG!
Draag jij onze zorghelden een warm hart toe? Wij bieden de mogelijkheid de fruitleveringen niet bij jullie aan te bieden, maar het fruit namens jullie contactloos te bezorgen bij de geweldige toffe peren die in de zorg werken.  Jullie leveringen komen dus terecht bij ziekenhuizen, GGD instellingen of andere zorginstellingen waar nu keihard behoefte is aan een gezonde snack en zeker ook aan een glimlach!

Kiezen jullie voor deze mogelijkheid, dan brengen wij de leveringen in rekening. Jullie ontvangen informatie van deze actie die intern gedeeld kan worden met al jullie collega’s. Hopelijk tovert dit bij hun ook een kleine glimlach op het gezicht.

3. FRUIT VOOR JE MEDEWERKERS THUIS
Vanuit onze geweldige klanten krijgen wij per dag meerdere aanvragen om al hun medewerkers thuis eenmalig of de komende weken te voorzien van een heerlijk fruitpakket!

Werkgevers, groot en klein: Wij verzorgen dit graag voor jullie! Voeg een mooie boodschap toe als werkgever en voorzie je medewerkers thuis van de broodnodige vitaminen.

Meer informatie over deze actie? Stuur een e-mail naar janpaul@fruitopjewerk.nl, wij nemen direct contact met jullie op.

4. FRUITLEVERINGEN VERMINDEREN OF ANNULEREN
Zonder tegenbericht zijn alle fruitleveringen per woensdag 18 maart kosteloos geannuleerd tot in ieder geval 3 april. Eventuele opzegtermijnen hanteren wij niet. 
Alleen als jullie fruit willen blijven ontvangen is een reactie noodzakelijk.

Voor alle andere vragen of opmerkingen kunnen jullie ons bereiken op bovenstaande mailadressen en proberen wij zo snel mogelijk te antwoorden.

Voor iedereen veel sterkte in deze onwerkelijke tijd. Wij zijn na de eerste dreun weer vol energie en strijdlust en kijken er naar uit om samen met jullie in goede gezondheid weer te bouwen aan een gezonde werk- of thuiswerkomgeving!