Belangrijke update

29-04-2020

WIJ HOUDEN 10 BANANEN AFSTAND (1,5m)

Wij zijn volledig ingericht op de 1,5 meter maatregelen! Jullie kunnen onze toffe peren dan ook herkennen aan de WIJ HOUDEN 10 BANANEN AFSTAND (1,5 m) hesjes die zij dragen. Deze hesjes zullen wij zowel in onze fruitfabriek als onderweg en bij onze klanten dragen. Al onze collega’s hebben een training gehad zodat wij de 1,5 meter werkwijze met elkaar kunnen waarborgen en de regels van het RIVM te allen tijde aanhouden. Ook zullen onze toffe peren de richtlijnen bij al onze klanten strikt opvolgen.

HOE WIJ IN DEZE PERIODE TE WERK GAAN: 

1. START FRUIT OP JE WERK WEER VEILIG EN VERANTWOORD OP! 
Bij onze klanten zien wij de vraag naar fruit op je werk weer hard toenemen. Gezondheid is belangrijker dan ooit en met het aanbieden van vers fruit kunnen jullie deze belangrijke boodschap continu over blijven brengen. Stuur een e-mail naar klantenservice@fruitopjewerk en wij nemen persoonlijk contact met je op om de opstart van de veilige leveringen door te spreken. 
 
Hoe en wanneer verzorgen wij jullie fruit op je werk?
Vanaf maandag 4 mei zullen wij weer bezorgen op de reguliere dagen, voor het grootste deel van onze klanten is dit op maandag en/of woensdag.

Wat gebeurt er als je op dit moment al fruit op je werk ontvangt?
Krijg je nu een levering op dinsdag en/of donderdag? Deze leveringen gaan vanaf maandag 4 mei weer plaatsvinden op de maandag en/of woensdag. Wil je een aanpassing doen in de hoeveelheid fruit of in de wijze van bezorging? Stuur ons direct een e-mail! 

Wat moet je doen als je nog geen fruit op je werk wilt ontvangen?
Niets! De fruitleveringen blijven kosteloos geannuleerd tot jullie zelf aangeven dat het verse fruit op jullie werk weer hard nodig is.


2. FRUIT VOOR JE MEDEWERKERS THUIS
Werken jullie in deze periode voornamelijk vanuit huis? Ook hier kun je de medewerkers blijven voorzien van het fruit dat ze gewend zijn. Bestel een heerlijke fruitbox met gemengd en gevarieerd fruit voor jullie gewaardeerde thuiswerkhelden! Werkgevers, groot of klein. Voeg als werkgever een mooie boodschap toe en voorzie je medewerkers thuis van de broodnodige vitaminen. Meer informatie over deze actie vind je hier. Of stuur een e-mail naar JANPAUL@FRUITOPJEWERK.NL. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

FRUIT VOOR DE HELDEN IN DE ZORG!
Het fruit dat wij op maandag 16 maart, dinsdag 17 maart en woensdag 18 maart niet hebben kunnen afleveren, hebben wij namens onze klanten bij honderden zorginstellingen geleverd. Vervolgens hebben veel van onze fantastische klanten aangegeven dat wij in deze periode meerdere fruitleveringen aan de zorg mogen leveren. Zo kunnen we onze zorghelden een steuntje in de rug geven en ze bedanken voor al hun inzet. Bekijk hier de reacties uit de zorg! Namens al deze zorghelden en namens ons team: ontzettend bedankt! 
Bekijk hier welke toffe peren fruit gedoneerd hebben! #samensterk! 

We blijven er alles aan doen om samen met jullie te werken aan een gezonde (thuis)werkplek. Wij zitten vol strijdlust en gaan er voor!

Wij houden
10 bananen
afstand!

(1,5m)