Fruitbezorgers en -inpakkers

PARTTIME EN FULLTIME - BEST (EINDHOVEN)

12 februari: open sollicitatie avond
16.00 uur - 19.00 uur

Kom de sfeer bij FRUIT OP JE WERK proeven op 12 februari tijdens de open solliciatieavond! Loop even binnen tussen 16.00 uur en 19.00 uur, zodat we wat meer kunnen vertellen over FRUIT OP JE WERK, de werkzaamheden en we natuurlijk kennis met jou kunnen maken! Je vind ons op De Waal 44 in Best. Laat ons even weten of je komt door een mailtje te sturen naar personeelszaken@fruitopjewerk.nl.

Hoe je dag er uit kan zien

Vandaag is het routedag! Na een kopje koffie begin je met het inladen van onze fruitboxen en fruitschalen in de bussen. Hierbij let je natuurlijk heel goed op de kwaliteit en de presentatie van ons fruit. Wanneer alle bussen gezamenlijk geladen zijn begin je met het rijden van je eigen route. Radio aan en op naar de eerste klant! Heel de dag maak je klanten blij met lekker vers fruit dat je tot op de afgesproken locatie in het pand brengt. Opgewekt zoals altijd, want jij bent het visitekaartje van ons bedrijf!

Maar je dag kan er ook zo uit zien

Vandaag ben je als inpakker van onze fruitboxen samen met je collega’s fruit aan het ompakken en inpakken op onze locatie in Best. Daarbij controleer je de kwaliteit van het fruit en zorg je voor een perfecte uitstraling van de fruitboxen!

Noodzakelijk is…

  •  Dat je minimaal 18 maanden in het bezit bent van een Rijbewijs B (Geen rijbewijs? Je kunt nog steeds inpakker worden!)
  •  Dat je minimaal 1 dag in de week beschikbaar bent (Werkdagen: Maandag t/m vrijdag)
  •  Dat je uit de omgeving van Eindhoven komt
  •  Dat je een aanpakker bent die fysiek werk niet schuwt
  •  Dat je je wekker altijd op tijd zet!

Wat je van ons kunt verwachten is…

  • Een salaris conform CAO AGF
  • Een functie binnen een gezellig en enthousiast team bij een ambitieuze onderneming
  • Afwisselend en uitdagend werk

Wat bij ons vooropstaat is dat we de werkplek samen gezonder én leuker maken! Zowel met elkaar op de werkvloer, als bij onze klanten. Dit doen we door een transparante, positieve en directe communicatie. Daarnaast organiseren we ook regelmatig toffe bedrijfsuitjes!

Enthousiast geworden?

Wil jij het FRUIT OP JE WERK team komen versterken? Mail je CV met een korte motivatie naar personeelszaken@fruitopjewerk.nl.