Fruitbezorgers en -inpakkers

MOORDRECHT (GOUDA)

Enthousiast geworden bij het lezen van onze vacature voor fruitbezorger/-inpakker? Lees dan snel verder of vul direct onderstaand formulier in en wie weet mogen wij jou snel verwelkomen binnen ons team! 

Hoe je dag er uit kan zien...

Vandaag is het routedag! Na een kopje koffie begin je met het rijden van je eigen route. Radio aan en op naar de eerste klant! Heel de dag maak je klanten blij met lekker vers fruit dat je tot op de afgesproken locatie in het pand brengt. Hierbij let je natuurlijk heel goed op de kwaliteit en de presentatie van ons fruit. Opgewekt zoals altijd, want jij bent het visitekaartje van ons bedrijf! Als je niet op route bent dan ben je samen met je collega’s fruitboxen aan het inpakken op onze locatie in Moordrecht. 

Noodzakelijk is…

  •  Dat je in het bezit bent van een Rijbewijs B 
  •  Dat je in ieder geval op maandag beschikbaar bent
  •  Dat je uit de omgeving van Gouda komt
  •  Dat je een aanpakker bent die fysiek werk niet schuwt
  •  Dat je je wekker altijd op tijd zet!

Wat we belangrijk vinden…

Wat bij ons vooropstaat is dat we de werkplek samen gezonder én leuker maken! Zowel met elkaar op de werkvloer, als bij onze klanten. Dit doen we door een transparante, positieve en directe communicatie. Daarnaast organiseren we regelmatig toffe bedrijfsuitjes en krijg je nu een half jaar lang wekelijks vers fruit voor thuis!

Geen rijbewijs? Vraag ons naar de werkzaamheden in de Fruitfabriek (Moordrecht)
 

Direct solliciteren?

Of ga je eerst voor een betaalde proefdag?