Fruitbezorgers en -inpakkers

Vanaf onze locatie in Zwolle

Bij ons aan de slag als fruitbezorger? Vanuit een koeriersdienst, als ZZPer of gewoon op zoek naar een baan voor één of meerdere dagen? Ervaar hoe leuk het is om de hele dag mensen blij te maken met vers fruit! Lees hier meer over hoe een werkdag er bij ons uitziet of vul direct onderstaand formulier in. Wie weet tot snel, toffe peer! 

Op maandag is het bij ons de drukste routedag en daarom beginnen we vroeg. Na een kopje koffie verstrek je op je eigen vaste route om klanten blij maken met lekker vers fruit! Radio aan en gaan met die banaan! Natuurlijk zal een collega je de eerste keer (of keren) wegwijs maken binnen FRUIT OP JE WERK en je eigen route.

Ook woensdag is een drukke routedag waarop je werkend Nederland blij maakt met vers fruit op de werkplek. Op dinderdag, donderdag en vrijdag wordt er voornamelijk hard gewerkt in onze Fruitfabriek om al het verse fruit netjes te verpakken voor levering. 

Wat wij jou te bieden hebben?
- Een goed salaris;
- Je werkt overdag en dus niet in de avonduren;
- Je hebt vaste werktijden zodat je altijd weet waar je aan toe bent;
- Je werkt tussen andere leuke toffe peren in allerlei soorten en maten; 
Gezellige vrijdagmiddagborrels en regelmatig wordt er iets leuks georganiseerd!

Wat wij van jou vragen?
- Dat je er als visitekaartje van ons voor zorgt dat je de verwachtingen van de klant overtreft!
- Flexibiliteit! Omdat wij snel groeien komen veranderingen in je route regelmatig voor. 
- Spierballen! Het kan voorkomen dat er een klant zonder lift is, maar ze wel fruit op de 4e verdieping willen. 
- Een rijbewijs! We bezorgen op sommige plekken ook wel met de bakfiets, maar daar staat momenteel geen vacature voor open. 

Hopelijk vallen we bij je in de smaak!
Heb je een rijbewijs, ben je bij voorkeur beschikbaar op maandag en ben je een aanpakker die een beetje fysiek werk niet schuwt? Dan zijn wij een fantastische match! 

 

Max. 8,00MB