Ga voor gezond op jullie praktijk!

Vanuit de huisartsenpraktijk helpen jullie patiënten met hun gezondheid, maar wie helpt jullie? Alle medewerkers binnen de huisartstenpraktijk kunnen aan hun eigen gezondheid werken door regelmatig voor vers fruit te kiezen. Fruit is gezond, kleurrijk en lekker! Met de aanwezigheid van een fruitbox vol vers seizoensfruit ligt gezondheid letterlijk voor het grijpen!

FRUIT OP JE WERK en HuisartsenService slaan de handen ineen om huisartsenpraktijken door heel Nederland de mogelijkheid te bieden om dagelijks verse vitaminen te nuttigen, zodat vanuit de praktijk zelf aan de gezondheid van hun medewerkers wordt gewerkt. De fruitboxen worden gepresenteerd op een fruitdisplay waardoor het fruit in het oog springt en het dagelijks eten van fruit wel heel aantrekkelijk wordt gemaakt. Fruit op de werkplek draagt bij aan een fijne werkplek en vitale medewerkers!

Aanbieding speciaal voor jullie!

HuisartsenService
HuisartsenService stelt zich ten doel om samen te werken met de huisartsenpraktijken in Nederland. Zij proberen te verbinden, kennis te delen en alle partijen in de zorg te betrekken. Dat bespaart veel werk en tijd waardoor u zich als zorgprofessional kunt blijven richten op de zorg terwijl jullie blijven ontwikkelen.

Zelf ervaren wat vers fruit in jullie praktijk teweeg kan brengen? Door de samenwerking met FRUIT OP JE WERK kan HuisartsenService het volgende aanbieden: 

Ontvang nu tijdelijk een gratis fruitbox (of schaal)! Liever direct vers fruit op de werkplek voor een maand proberen? Dat kan ook! Voor de eerste 2 leveringen ontvangen jullie het fruit dan gratis!* 

*Wanneer er gebruik wordt gemaakt van deze actie word je gratis geregistreerd bij HuisartsenService en blijf je op de hoogte van relevant nieuws en praktische handvatten voor de huisartsenpraktijk

Profiteren van deze actie?

Vul hier je gegevens in!

Een gratis fruitbox ontvangen om te proeven hoe het is om altijd vers fruit in jullie huisartsenpraktijk te hebben? Vul onderstaande gegevens in en wij gaan het regelen!