Druiven, de gezonde paaseitjes!

Het is Pasen! Dit gaat vaak gepaard met allerlei lekkernijen als een paasstol, cake, taart, chocolade paashaas en natuurlijk... paaseitjes! 

Natuurlijk zijn de feestdagen juist momenten om eens te genieten van al het eten dat je zo lekker vindt. Wil je toch net even wat meer verantwoord genieten? Ga dan voor gezonde paaseitjes in de vorm van druiven! Druiven hebben een karakteristieke smaak, variërend van suikerzoet via aromatisch tot zoetzuur. In de fruitbox zitten komende week twee druivensoorten, namelijk Arra 65 en Crimson. 

Naast druiven uit het vuistje eten zijn er tal van andere mogelijkheden waar druiven een echte toevoeging zijn:

- Druiven zijn heerlijk om te verwerken in een frisse vruchtensalade
- Je kunt ze ook gebruiken als vulling, bijvoorbeeld in appeltaart.
- Meegestoofd met vlees zijn druiven ook heel lekker
- Daarnaast kun je ze ter decoratie gebruiken bij allerlei hartige en zoete gerechten
- Heb jij druiven al eens geprobeerd op brood? Met verse roomkaas is het heerlijk!
- Dit is pas een goed idee: druiven inzetten als natuurlijke ijsblokjes om je cocktail of wijn koel te houden
- Nu we het toch over alcohol hebben: zo nu en dan een wijntje van heerlijke druivensoorten is ook zeker niet verkeerd!