It takes two to mango!

Leer je collega kennen!

Rachel is werkzaam op de commerciële binnendienst afdeling. Om jou een goed beeld te geven van hoe het is om hier te werken hebben wij een aantal vragen op haar afgevuurd! Smaakt haar verhaal naar meer? Hier kun je onze fruitige vacature lezen of direct solliciteren!                             

Hoe zou jij jezelf op werk omschrijven? 
Op de werkvloer is het handig dat ik me snel weet aan te passen. Ik ben over het algemeen namelijk vrij rustig en gecontroleerd, maar aan de andere kant ook sociaal en in voor een geintje. Ik ben flexibel omdat mijn dag uit veel verschillende werkzaamheden bestaat, maar ik kan ook voor langere tijd gefocust zijn op mijn werk om geen detail te missen. 

Welke punten hiervan zie je ook graag terug bij je nieuwe collega? 
Sociaal, denkend in oplossingen, een oog voor detail en een harde werker. 

Wat vind jij het positieve aan je functie? 
Het lekkere vind ik dat ik mijn perfectionisme hierin kwijt kan. Je wilt een klant niet foutief informeren of een verkeerde levering in het systeem zetten. Focus en detail is voor mij belangrijk. Aan de andere kant vind ik het leuk dat ik, zowel intern als extern, met zoveel verschillende mensen contact heb en het dus zeker geen saaie functie is. 
                                                                                                        
Wat vind je van FRUIT OP JE WERK als organisatie? 
Ik vind het super fijn dat er niet veel verschillende lagen zijn in de organisatie. Hier bedoel ik mee dat de eigenaar op vrijdag een biertje drinkt met de stagiair en het MT wordt ook liever niet zo genoemd. Hierdoor voel ik me vrij om nieuwe ideeën of verbeteringen te opperen. Daarnaast wordt er uiteraard hard gewerkt, maar heb ik gezellige collega’s die er allemaal hetzelfde instaan en (wel heel vaak) in zijn voor een lolletje en vooraan staan om successen te vieren. 

Uiteraard mogen negatieve punten ook genoemd worden! 
Omdat het een bedrijf is die met 2 man begonnen is, merk je dat de organisatie altijd volop in ontwikkeling is. Dit gaat met vallen en opstaan. Het positieve is dat we altijd alles proberen en niks is te gek, maar dit houdt ook in dat het voor komt dat een manier van werken achteraf niet de beste oplossing blijkt te zijn. Als er vervolgens van werkwijze veranderd wordt heeft dat voor degene die in het ERP systeem werken een aardige impact. Dit vergt aanpassingsvermogen en focus!

Hoe zou je jouw werkzaamheden kort omschrijven? 
Eigenlijk ben ik het verlengstuk van de collega accountmanagers. Ik heb veel contact met ze en implementeer nieuwe klanten in ons ERP systeem. Ook stel ik offerte aanvragen op of volg ik ze op. Daarnaast is er ook een aardig sociaal gebied omdat ik veel communiceer met collega’s, maar ook met klanten! 

Wat zijn de werkzaamheden die binnen het commerciële gebied vallen? 
Commercieel gezien ben ik erg dienstverlenend ingesteld. Ik heb namelijk veel contact met klanten en ik probeer voor hen altijd in oplossingen te denken of hen een aanbod te doen die ze niet kunnen weerstaan en dus klant of zelfs fan worden van onze organisatie! Ook tegenover mijn collega’s zal ik altijd kijken wat ik samen met hen voor onze (toekomstige) klanten kan doen. 

Wat kun je vertellen over de collega’s waar je mee werkt? 
Het is een perfecte mix tussen hard voor elkaar werken, steeds beter worden en successen en momenten vieren en lol met elkaar hebben. In beide kanten zijn we even goed!
                                                                                                                                          

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden bij het lezen van één van onze vacatures? Vul dan onderstaand formulier in, en wie weet mogen wij jou snel verwelkomen binnen ons team!

Max. 8,00MB
Max. 8,00MB