Van grond tot mond

Kwaliteit is ons belangrijkste speerpunt bij alles wat we doen. Onze eigen mensen zijn dagelijks onderweg om Fruitboxen te leveren en aantrekkelijk te presenteren.

 • Ons fruit

  Door rechtstreeks bij geselecteerde Hollandse telers en gerenommeerde groothandels (conform hygiënecode onbewerkte AGF) in te kopen ontvangen zij eerlijke prijzen voor hun producten en krijgen wij het fruit zo vers mogelijk binnen. Hierdoor zijn er minder behandelingen nodig om het fruit goed te houden.

  Ons fruit komt zoveel mogelijk van lokale ondernemers die vol passie kwaliteitsfruit telen. Fruit is een natuurproduct. Om het beste uit dit product te halen gaat iedereen uiterst zorgvuldig te werk. Het plukken van het fruit gebeurt met de grootste zorg, namelijk geheel met de hand.

 • Foodmiles

  Waar mogelijk kiezen wij voor Nederlandse telers. Zo legt het fruit zo weinig mogelijk foodmiles af van grond tot mond en beperken we de uitstoot van Co2. Fruit dat met het vliegtuig is getransporteerd zullen wij niet inkopen.

 • Keuren

  Iedere week maakt onze inkoopafdeling een selectie van mooie seizoensgebonden fruitsoorten. Hiervoor komen alleen de beste fruitsoorten in aanmerking, namelijk uitsluitend klasse I. Bij binnenkomst wordt het fruit door onze gecertificeerde keurmeesters gekeurd op smaak, versheid en andere kwaliteitskenmerken voordat het op maat wordt verpakt.

 • Inpakken

  Ook het inpakken gebeurt met de grootste zorg en alleen het beste fruit in de fruitboxen toevoegt. Er is nogmaals een controle op kwaliteit. Hierna zijn de fruitboxen klaar om geleverd te worden.

 • Levering

  In onze eigen bussen vertrekken onze bezorgers via efficiënte routes naar bestemmingen door heel het land. Door middel van een track en trace systeem kunnen wij te allen tijde achterhalen waar onze bezorgers zijn.

 • Genieten

  Onze bezorgers plaatsen de fruitboxen op de gewenste locatie. Als werkgever heb je er geen omkijken naar. Het genieten kan direct beginnen!