Ziekenhuisfruit

Het is belangrijk dat mensen gezond leven, zo ook voor ziekenhuispersoneel wat zich 24/7 inzet voor patiënten. Het is belangrijk dat ze genoeg voedingstoffen binnenkrijgen om genoeg energie te hebben. Hoe je dit kunt aanbieden? Lees het verder in dit artikel.

 

Vraag de gratis ziekenhuis proefbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor in het ziekenhuis graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Een gezonde leefstijl

Het is belangrijk dat je een gezonde leefstijl aanneemt, om het lichaam goed te verzorgen. Om goed het lichaam te verzorgen is gezonde voeding essentieel. Eet groente en minimaal twee stuks fruit per dag, dit zorgt voor goede voedingsstoffen voor het lichaam. Zo zorgt fruit er ook voor dat er vitamines en vezels worden toegevoegd aan je eetpatroon.

Fruit in het ziekenhuis

‘Ziekenhuisfruit’ is iets wat ze overal zouden moeten toepassen. Voor het ziekenhuispersoneel is het belangrijk dat ze energiek genoeg zijn tijden de diensten. Hoe mooi zou het zijn om het personeel energie te geven door middel van fruitboxen. Zo kan iedereen snel een lekker stuk fruit tussendoor eten. Personeel in het ziekenhuis is altijd bezig om goed te zorgen voor anderen, maar nu is het tijd om goed te zorgen voor het  ziekenhuispersoneel. Fruit in het ziekenhuis is de oplossing!

Fruit op je werk 

FRUIT OP JE WERK is een bedrijf wat deze fruitboxen kan aanleveren voor bedrijven. Als bedrijf kunnen de doelstellingen en wensen worden aangegeven, waar FRUIT OP JE WERK vervolgens mee aan de slag gaat. Zo wordt er een voorstel op maat geschreven voor het bedrijf, waarin wordt verteld welke fruitsoorten het beste geleverd kunnen worden. Daarnaast is het een flexibel concept, waarbij je als bedrijf nergens aan vast zit. Een mooi initiatief om de werknemers te voorzien van een gezond tussendoortje!