PSO keurmerk

TNO heeft ons als organisatie beoordeeld en heeft ons het officiële Prestatieladder Socialer Ondernemen Keurmerk gegeven. Sociaal ondernemen zien wij niet alleen als onze maatschappelijke taak, maar deze vorm van ondernemen sluit ook volledig aan bij onze visie om iedere werkplek gezonder en leuker te maken!

Bij FRUIT OP JE WERK maken wij werk van socialer ondernemen binnen onze eigen organisatie door werkgelegenheid te bieden aan de meer kwetsbare groepen, maar ook bij organisaties om ons heen. Zo laten wij onze fruitdisplays maken door de toffe peren van Het Leger des Heils en Pantar en wordt een groot deel van onze fruitboxen gemaakt door Stichting Stunt.

Bij stichting Stunt toveren ze restmaterialen, in ons geval rest- en sloophout, van ondernemers om tot prachtige producten. Onze samenwerking heeft zich inmiddels al uitgebreid: tegenwoordig ontwikkelen zij regelmatig producten voor ons waar wij ons eigen personeel mee kunnen verrassen. Van appeltaarten tot een strandtas, die zij gemaakt hebben van zonnescherm materiaal. Door het uitdelen van deze kleinigheidjes kunnen wij ons eigen personeel het verhaal over social return meegeven en laten beleven.

Wij zijn dagelijks met zo'n 100 vrijwillgers aan het werk. Een groot deel hiervan zit in een leerwerktraject richting betaald werk, in samenwerking met de gemeente Delft. - Hein, Stichting Stunt

Lees hier meer over onze samenwerking met Stichting Stunt.

Meer weten over hoe wij steeds socialer willen ondernemen? Vraag ons naar ons duurzaamheidsbeleid of hou ons goed in de gaten: Binnenkort presenteren wij namelijk ons vernieuwde duurzaamheidsbeleid, waarin wij graag meer vertellen over social return binnen FRUIT OP JE WERK.