Testpagina

 • Momenteel zijn er geen items aanwezig.

Lente!

De lente is officieel begonnen! Het seizoen van de prachtige beelden bij onze telers, het seizoen van de fruitbomen die in bloei staan en het seizoen van het welbekende verhaal van de bloemetjes en de bijtjes. Samen met onze telers laten wij jullie graag meer zien over hoe het fruit ontstaat dat uiteindelijk op jullie werkplek ligt! Houd daarom onze nieuwsbrief en socials goed in de gaten! 

Bananen zijn krom omdat ze aan een tros tegen de zwaartekracht in willen groeien. Ze zijn bij uitstek geschikt om op een gezonde manier je werkdag te beginnen. Deze fruitsoort bevat het mineraal Potassium, dat de hartslag normaliseert, zuurstof naar de hersenen stuurt en de waterbalans van het lichaam regelt. 

 • Wist je dat je een bananenschil kunt gebruiken om je schoenen te poetsen?
 • Gooi een banaan nooit buiten weg. Het kan tot wel drie jaar duren totdat hij is afgebroken
95
375
20,6
Gegevens per 100 gram

Sinaasappels: échte vitamine bommetjes!
Terwijl ze niet in ons klimaat groeien, kunnen sinaasappels natuurlijk niet ontbreken in onze fruitboxen. Sinaasappels worden wereldwijd geteeld, in zones tot 40 graden aan weerskanten van de evenaar. Oorspronkelijk komt de sinaasappel uit China. Er wordt gezegd dat ze daar hun naam ook aan te danken hebben: met een beetje fantasie lijkt China’s appel namelijk op sinaasappel.

De Navel-Late sinaasappel is een handsinaasappel die oranjerood van kleur is en zeer zoet van smaak. Sinaasappels staan erom bekend dat ze veel vitamine C bevatten. Om precies te zijn zitten er in deze sinaasappels 50mg vitamine C per 100g sinaasappel. Hiernaast bevatten ze vitamine B en mineralen.

47
12g
0 mg
Gegevens per 100 gram

Fruitdonaties1.jpg

Overzicht

 • Fruit-
  leveringen

  Wat zijn jullie bezorgdagen?
  Onze standaard bezorgdagen zijn maandag en woensdag. In overleg kan het fruit ook op dinsdag, donderdag en vrijdag bezorgd worden. Jullie kiezen zelf hoe vaak jullie vers fruit geleverd willen hebben. Dit kan dagelijks, wekelijks of één keer in de twee weken. Let op:
  Om te zorgen dat iedereen ook rondom de feestdagen voorzien wordt van vers fruit passen wij onze leverdagen in die weken aan. Hier vind je onze aangepaste leverdagen voor 2023.

  Ik ben benieuwd of jullie ook bij ons kunnen leveren?
  Dat kan zeker! Vanuit onze drie vestigingen leveren wij met onze eigen toffe peren het verse fruit door heel Nederland. Of je een kleine of grote organisatie bent en of je veel leveringsvoorschriften hebt of niet: wij voorzien jullie graag van verse arbeidsvitaminen!

  Kan ik de fruitleveringen tijdelijk stopzetten wegens vakantie/afwezigheid?
  Natuurlijk! Laat ons weten vanaf wanneer tot wanneer jullie even geen fruitleveringen wensen te ontvangen, dan regelen wij dit in. 

  Ik wil ook fruit op mijn werkplek. Hoe gaat dat in z’n werk?
  Gezonde keuze! Je kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen. Binnen 1 werkdag zullen wij persoonlijk contact met je opnemen. Op basis van jullie wensen maken wij een offerte op maat. Bij akkoord starten wij de leveringen op een voor jullie geschikt moment.

 • Onze fruitboxen/
  -schalen

  Wat is de inhoud van jullie fruitboxen / - schalen?
  Iedere week maakt onze inkoopafdeling een selectie van mooie seizoensgebonden fruitsoorten. De inhoud bestaat altijd uit 7 tot 8 fruitsoorten en varieert wekelijks. Hebben jullie een voorkeur voor bepaalde fruitsoorten? Vraag ons dan naar het Fruit op maat menu. Hierin heb je de keuze uit 8 verschillende samenstellingen. Zo bieden wij altijd een passende fruitbox of - schaal!

  Wil je wekelijks op de hoogte blijven van de inhoud van onze fruitboxen? Schrijf je dan hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief of bekijk hier de inhoud op onze website.

  Hoe kan ik de hoeveelheid of de samenstelling van mijn fruitbox wijzigen?
  We kunnen het aantal stuks fruit en de samenstelling van de fruitsoorten altijd tot 48 uur (op werkdagen) voor bezorging aanpassen op basis van jullie wensen. Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice.

  Ik kan geen prijzen op de website vinden, klopt dat?
  Dat klopt! Wij doen graag een persoonlijk aanbod op maat. Omdat iedere samenstelling en levering er anders uitziet, verschilt de prijs ook. Wanneer wij op de hoogte zijn van je wensen kunnen wij je vrijblijvend voorzien van een scherpe offerte op maat.

  Worden de lege fruitboxen en schalen meegenomen?
  Onze bezorgers nemen bij de levering van het verse fruit de lege fruitboxen/ -schalen direct mee. Gebeurt dat om één of andere reden niet? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice.

  Ben je momenteel geen klant meer van ons en heb je nog materialen staan? Wij komen onze houten fruitboxen, RVS-schalen en displays graag bij jullie ophalen. Neem contact op met de klantenservice om een geschikt moment af te stemmen waarop onze chauffeur bij jullie kan langskomen.

 • Ons fruit

  Waar komt jullie fruit vandaan?
  FRUIT OP JE WERK kiest bewust voor zoveel mogelijk fruitsoorten uit eigen land. Hiervoor werken wij direct samen met lokale telers. Natuurlijk wordt niet al het fruit in Nederland geoogst. Onze keurmeesters en inkopers gaan geregeld naar de telers in het buitenland om de oogst van het moment te bekijken. Natuurlijk bezitten deze telers alle benodigde keurmerken. Fruit dat met het vliegtuig is getransporteerd zullen wij niet inkopen.

  Een stukje fruit dat niet naar wens is?
  Dit horen wij graag, zodat we dit door kunnen geven aan onze inkopers en keurmeesters en wij jullie eventueel op de hoogte kunnen brengen waardoor dit ontstaan is. In dit geval treedt ook onze 100% versheidsgarantie in werking en ontvang je kosteloos extra fruit bij de eerstvolgende levering.