Duurzaam ondernemen

Ben jij groot voorstander van duurzaam ondernemen? Maak dan kennis met FRUIT OP JE WERK, aanbieder van verse en gevarieerde fruitboxen. Wij leveren deze fruitboxen aan tal van ondernemingen in Nederland, zowel aan grote bedrijven als ondernemers met enkele werknemers. Dankzij het werkfruit stimuleren zij een gezonde leefstijl en bevorderen ze de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Heb je interesse in werkfruit van FRUIT OP JE WERK? Lees gauw verder en ontdek de vele mogelijkheden.

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

FRUIT OP JE WERK heeft oog voor duurzaamheid

Maak kennis met FRUIT OP JE WERK, Nederlands grootste aanbieder van vers fruit. Wekelijks voorzien wij honderden klanten in Nederland van verse en gevarieerde fruitboxen. Deze ondernemers willen, net als jij, duurzaam en verantwoord ondernemen. Wij leveren het fruit onder andere aan zakelijke dienstverleners, gemeenten, zorginstellingen, scholen en winkeliers. Al ons fruit is kwaliteitsfruit, afkomstig van lokale telers die veelal biologisch fruit verbouwen. De kwaliteit van het fruit is zeer belangrijk voor ons, daarom hanteren wij versheidsgaranties en werken we met gecertificeerde keurmeesters. Wij hebben kwaliteit en duurzaamheid zeer hoog in het vaandel staan.

Voordelen van FRUIT OP JE WERK

Wanneer je met FRUIT OP JE WERK in zee gaat, dan kan je rekenen op tal van voordelen. Zo hebben wij een eigen bezorgdienst met bekwame en professionele bezorgers. Zij brengen de fruitboxen naar de afgesproken plek binnen jouw bedrijf, zoals de afdeling, kantine of ontvangstbalie. Hier controleren onze bezorgers de consumptie van de afgelopen week en vullen ze de presentatiedisplays met het nieuwe, verse fruit. Iedere week is de inhoud van de fruitbox anders, zodat je variatie hebt in fruit. Voor de presentatie van het fruit werken we met verschillende presentatiemogelijkheden, zoals RVS-schalen, vloerdisplays en tafeldisplays. Dit zorgt voor een aantrekkelijke en in-het-oog-springende presentatie.

Duurzaam ondernemen? Kies voor FRUIT OP JE WERK

Wil je duurzaam ondernemen en wil je in het kader van duurzaamheid fruit op het werk introduceren? Maak in dit geval kennis met FRUIT OP JE WERK, aanbieder van fruitboxen. Wij leveren deze boxen aan zowel grote als kleine ondernemingen in Nederland. Wij leveren aan klanten in heel Nederland, waaronder Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda. Neem contact met ons op voor meer informatie. Onze adviseurs vertellen je meer over de mogelijkheden en nodigen je indien gewenst uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij een offerte maken voor jouw organisatie, zodat je weet wat het kost om fruit op het werk te laten bezorgen. Laat je verrassen door de mogelijkheden.

Al
ons
fruit
is ‘teler
made’

Wij kiezen er bewust voor zoveel mogelijk direct samen te werken met lokale telers. Zowel bij onze telers als bij ons is kwaliteit het belangrijkste uitgangspunt. Bij alles wat we doen besteden we aandacht aan duurzaamheid en focussen we op het minimaliseren en voorkomen van verspilling.

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?