Duurzaam fruit

Fruit is lekker én gezond. Wil je jouw medewerkers motiveren om meer fruit te eten? Schakel dan de hulp in van FRUIT OP JE WERK. Wij zijn al ruim tien jaar gespecialiseerd in het aanbieden van verse en gevarieerde fruitboxen aan tal van ondernemingen in Nederland, zowel kleine als grote ondernemingen. Daarnaast leveren wij al jaren voor zowel grote- als kleine onderwijsinstellingen gezond en vers fruit op school.

Het fruit in onze fruitboxen is hoofdzakelijk afkomstig van regionale telers die duurzaam en biologisch fruit aanbieden. Lees hier meer informatie over ons fruit én de mogelijkheden die we jouw bedrijf kunnen bieden.

 

Vraag de gratis fruitbox aan!

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt en zou je voor jouw bedrijf graag een gratis proefbox ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over FRUIT OP JE WERK

Maak kennis met FRUIT OP JE WERK, marktleider op het gebied van vers fruit op het werk. Ruim tien jaar geleden zijn wij gestart met het bezorgen van fruitboxen op het werk en het bieden van een gezonde beleving. Wij hanteren hierbij het motto ‘Samen maken we de werkplek gezonder en leuker!’ Door werkplekken te voorzien van vers fruit, helpen we jou om jouw medewerkers, klanten en bezoekers gezonder én bewuster te laten leven. Het fruit van FRUIT OP JE WERK wordt op professionele wijze bezorgd. We hebben een eigen bezorgdienst met ervaren bezorgmedewerkers. Zij zetten de fruitboxen niet zomaar bij de receptie van je bedrijf neer, maar dragen ook zorg voor de controle en presentatie van het fruit

Duurzaamheid en regionale telers

Bij FRUIT OP JE WERK kan je rekenen op duurzaam fruit dat ‘teler made’ is. Al het fruit in onze fruitboxen is afkomstig van regionale telers die duurzaamheid en biologisch fruit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben onze telers zorgvuldig geselecteerd en werken enkel met telers die passie, ambacht en kwaliteit nastreven. Bovendien voldoen de telers aan de zogenaamde Global-Gap richtlijnen. Dit houdt in dat telers zich moeten houden aan wettelijke eisen met betrekking tot registratie van bemesting en gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. Dit levert eerlijk en duurzaam fruit op. Fruit dat goed smaakt. Dat kunnen wij jou garanderen. Onze keurmeesters keuren en beoordelen al het fruit en zorgen ervoor dat enkel het beste fruit in de fruitboxen wordt verwerkt. 

Plan jouw adviesgesprek met onze adviseurs

Wil je duurzaam fruit op het werk introduceren? Dat kan met FRUIT OP JE WERK, aanbieder van fruitboxen met biologisch fruit van lokale telers. FRUIT OP JE WERK levert fruitboxen in heel Nederland. Zo leveren wij onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen en Gouda. Neem vandaag nog contact met ons op en onze adviseurs vertellen je meer over de mogelijkheden. Indien gewenst plannen zij een persoonlijk adviesgesprek met je in om jouw wensen en doelstellingen te bespreken. Aan de hand hiervan ontvang je een offerte op maat. Wanneer je vooraf liever een proefbox wilt ontvangen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Met onze gratis proefbox ervaar je eenvoudig en snel wat FRUIT OP JE WERK allemaal kan betekenen voor jouw duurzame organisatie.

Al
ons
fruit
is ‘teler
made’

Wij kiezen er bewust voor zoveel mogelijk direct samen te werken met lokale telers. Zowel bij onze telers als bij ons is kwaliteit het belangrijkste uitgangspunt. Bij alles wat we doen besteden we aandacht aan duurzaamheid en focussen we op het minimaliseren en voorkomen van verspilling.

Is jouw
nieuwsgierigheid gewekt?